"Мені тут президент телефонує": Кулеба перевав свій брифінг через дзвінок Зеленського (відео)

"Мені тут президент телефонує": Кулеба перевав свій брифінг через дзвінок Зеленського (відео)
Про причини дзвінка від президента України Дмитро Кулеба не розповів, однак зазначив, що "була пара робочих питань, які треба було обговорити" та продовжив тему розмови на якій зупинився перед дзвінком.

Міністру закордонних справ України Дмитру Кулебі сьогодні, 16 вересня, довелось призупинити свій брифінг з журналістами онлайн в програмі Zoom через несподіваний дзвінок від президента Володимира Зеленського. Так, очільник МЗС саме розповідав про зовнішньополітичну стратегію країни, як у нього задзвонив телефон і він попросив зупинити онлайн-трансляцію.

Перша частина брифінгу міністра тривала всього п'ять хвилин й встиг доповісти про розмову із новим головою Генеральної асамблеї ООН Абдуллою Шахідом, як несподівано задзвонив телефон.

Мені тут президент телефонує, можна на паузу поставити трансляцію? – сказав Дмитро Кулеба, після чого сигнал трансляції обірвався.

Брифінг був зупинений на декілька хвилин, однак, після того, як її все ж відновили, міністр пояснив журналістам: “Дуже перепрошую, було пару робочих питань, які треба було обговорити”.

Відео "Факти ICTV".

Відразу після цього Дмитро Кулеба продовжив доповідати з того місця, де зупинився. Зокрема, міністр МЗС зосередився на питанні розвитку Люблінського трикутника та нещодавній зустрічі прем’єр-міністра Дениса Шмигаля із його польським колегою Матеушем Моравецьким.

Нагадаємо, що нещодавно президент Володимир Зеленський зізнався, що щоранку переглядає інформацію про стан справ у країні, а потім виходить на зв’язок із прем’єр-міністром Денисом Шмигалем та іншими очільниками різних міністерств: "Хочу вам сказати, я десь о 5:30 або 6:00 ранку щодня читаю різну інформацію, важливу і не дуже. І після цього я розмовляю з прем’єром, з міністрами, і потрошку вони вже звикають, що ми дуже рано починаємо розмовляти, починаємо працювати. Іноді я даю свої сигнали раніше їх iPhone зранку".

 

Читайте також
Ведуться переговори: зустріч Зеленського і Байдена планується на кінець липня Ведуться переговори: зустріч Зеленського і Байдена планується на кінець липня
Міністр Дмитро Кулеба розповів, що наразі ведуться переговори щодо зустрічі президента США із Володимиром Зеленським. Ймовірна дата візиту Джо Байден в Україну - кінець липня.
Кулеба оприлюднив деталі неформальної зустрічі Зеленського з Тихановською у Литві Кулеба оприлюднив деталі неформальної зустрічі Зеленського з Тихановською у Литві
Глава білоруської опозиції Світлана Тихановська під час робочої зустрічі Зеленського до Литви, встигла неофіційно з ним зустрітись.
Зеленський прибуде з офіційним візитом до США Зеленський прибуде з офіційним візитом до США
Адміністрація президента Сполучених Штатів офіційно направила запрошення президенту України Володимиру Зеленському відвідати Вашингтон.
Loading...
Load next