Після замаху на Шефіра: Зеленський посилив охорону та оновив кортеж (відео)

Після замаху на Шефіра: Зеленський посилив охорону та оновив кортеж (відео)
Тепер, згідно з наказом, глави Нацполіції Ігоря Клименка, правоохоронці працюватимуть понаднормово, але не більше ніж 12 годин на добу і шість днів на тиждень. Окрім цього, після резонансного замаху на життя заступника Зеленського - Сергія Шефіра, поліція переходить на посилений режим роботи.

Президент України Володимир Зеленський після замаху на свого першого помічника Сергія Шефіра посилив охорону та автомобільний кортеж. Внаслідок цього тепер кортеж президента складається з більшої кількості авто, окрім цього на автівки встановили сигнальні маяки, і тепер вони рухаються на великій швидкості. Про це повідомляє видання "Українська правда".

Кортеж бачили на Обухівській трасі, він рухався у бік державних дач близько 21 години,  повідомляє видання.

Зокрема, видання оприлюднило наказ глави Нацполіції Ігоря Клименка про переведення правоохоронців на особливий режим роботи. Згідно з наказом голови Нацполіції Ігоря Клименка, з 25 вересня по 8 жовтня особовий склад кримінальної поліції та слідчих підрозділів переводять на посилений режим роботи, а поліцейські працюватимуть понаднормово, в тому числі і у вихідні та святкові дні.. Так правоохоронці хочуть провести профілактичні заходи для стабілізації ситуації.

Причина такого кроку – "загострення криміногенної обстановки на території держави, пов'язаної з учиненням тяжких кримінальних правопорушень". У зв’язку з цим поліцейські працюватимуть понаднормово, але не більше 12 годин на добу та 6 днів на тиждень.

ЩО ВІДОМО ПРО ОБСТРІЛИ АВТО СЕРГІЯ ШЕФІРА?

Читайте також
Напад на авто Шефіра: помічника Зеленського після обстрілу охороняє СБУ (відео) Напад на авто Шефіра: помічника Зеленського після обстрілу охороняє СБУ (відео)
Столичні правоохоронці на Київщині прочісують понад 430 гектарів лісу, поблизу якого було обстріляно автомобіль Сергія Шефіра. Жодного підозрюваного поки не затримано.
Замах на помічника Зеленського допоможе розслідувати американське ФБР (відео) Замах на помічника Зеленського допоможе розслідувати американське ФБР (відео)
У Вашингтоні підтвердили свої наміри надати українським правоохоронцям допомогу в розслідуванні замаху на першого заступника президента Володимира Зеленського - Сергія Шефіра.
Замах на вбивство Шефіра: за фактом обстрілу автомобіля першого заступника Зеленського відкрили справу (відео) Замах на вбивство Шефіра: за фактом обстрілу автомобіля першого заступника Зеленського відкрили справу (відео)
Прокуратура завела кримінальну справу через замах на першого заступника Володимира Зеленського - Сергія Шефіра. Стрілянина трапилась, коли посадовець їхав з дому на роботу. Дорога, якою їхала автівка проходила через ліс, де з різних боків траси було зроблено кілька автоматних черг.
Loading...
Load next