Знайшли два катетери з невідомою речовиною: деталі смерті нардепа Антона Полякова (відео)

Знайшли два катетери з невідомою речовиною: деталі смерті нардепа Антона Полякова (відео)
Антон Поляков під час перебування у закладі візуально мав вигляд абсолютно здорової людини. Проте, на питання про те, як у крові Полякова опинився метадон, поки відповіді немає. Єнін заявив, що "не уповноважений розголошувати інформацію щодо цього", її вивчає слідство.

У померлого народного депутата Антона Полякова правоохоронці знайшли 10 тисяч гривень і 800 доларів готівкою. Окрім цього під час огляду тіла нардепа було виявлено два катетери з речовиною бурого кольору. Про це в ефірі телеканалу "Україна 24" повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін, який розповів про останні години життя політика.

Також заступник очільника МВС також підтвердив, що слідство встановило наявність метадону у крові нардепа, однак сам метадон, за його словами, не є смертельно небезпечним - від передозування цього препарату померти неможливо.

Яким чином в організм народного депутата потрапив метадон - з'ясовує слідство. Хочу наголосити, що під час огляду тіла вже покійного на той момент народного депутата, серед його особистих речей, було виявлено готівку в сумі близько 10 тисяч гривень і 800 доларів США, а також два зразки катетерів із речовиною бурого кольору, - зазначив Єнін.

За його словами, зараз правоохоронці з’ясовують, що це за речовина й додав, що слідство поки не отримало доказів насильницької смерті Полякова: "Станом на сьогодні жодних підстав стверджувати про можливу насильницьку смерть слідство не отримало".

Відомо також, що слідство вже  допитало співмешканку Полякова, яка мешкала з ним, за її словами, з весни цього року - ймовірно, йдеться про народну депутатку Анну Скороход.

На прямі наші запитання щодо наявності тих чи інших підозр у можливій насильницькій смерті депутата, вона відповіла досить категорично "ні", - додав Єнін.

Він також подякував співробітникам патрульної поліції, які відреагували на порушення Правил дорожнього руху водієм таксі, в якому перебував народний депутат.

Нагадаємо, що з’явилося відео реанімації нардепа Антона Полякова, якого знайшли мертвим в автомобілі таксі. На кадра помітно, що спершу його намагалися врятувати поліцейські, а потім підключилися медики - йому зробили непрямий масаж серця, а згодом – застосували дефібрилятор.

Також на знятих кадрах видно, як спочатку Поляков сидів у закладі та, ймовірно, вживав алкогольні напої. У цьому закладі, як розповідав раніше начальник поліції Києва Іван Вигівський, Антон Поляков сидів із помічником нардепки Анни Скороход Русланом Джамбулатовим. Наступна частина відео складається з кадрів із боді-камер поліцейських та безпосередньої реанімації Полякова.

Читайте також
Смерть Полякова: у МВС пітвердили, що у крові нардепа знайшли метадон Смерть Полякова: у МВС пітвердили, що у крові нардепа знайшли метадон
Наразі невідомо, який саме метадон, коли він потрапив в організм і як це могло вплинути на смерть нардепа. Зокрема, зараз слідство вивчає дві версії того, як метадон міг опинитися в крові нардепа - або Поляков сам його прийняв, або метадон був підмішаний йому в випивку.
"Треба залишатися людиною": Разумков прокоментував слова Третьякової про смерть нардепа Полякова (відео) "Треба залишатися людиною": Разумков прокоментував слова Третьякової про смерть нардепа Полякова (відео)
Напередодні Галина Третьякова прокоментувала смерть колеги з депутатської групи "За майбутнє" Антона Полякова у чаті партії "Слуга народу". Депутатка написала, що тепер стало "на одного ворога менше".
Поліція розглядає дві версії смерті депутата Полякова, - ЗМІ Поліція розглядає дві версії смерті депутата Полякова, - ЗМІ
Наразі столичні правоохоронці вивчають записи камер спостереження, аби встановити, де був Антон Поляков до смерті і з ким він спілкувався напередодні.
Loading...
Load next