Останні хвилини життя Полякова: поліцейські та медики намагались реанімувати нардепа (відео)

Останні хвилини життя Полякова: поліцейські та медики намагались реанімувати нардепа (відео)
Відео містить кадри з нагрудної камери поліцейського, після того, як таксі з Поляковим зупинила поліція. Спочатку нардепа намагались реанімувати поліцейські, а пізніше приїжджає карета "швидкої".

Народний депутат із групи "За майбутнє" Антон Поляков, обраний до Верховної Ради від партії "Слуга народу" у 2019 році, помер у ніч на п'ятницю, 8 жовтня. Так, лише зараз з’явилося відео реанімації нардепа, якого знайшли мертвим в автомобілі таксі. Про це повідомляє Telegram-канал "Київ Оперативний".

На кадра помітно, що спершу його намагалися врятувати поліцейські, а потім підключилися медики - йому зробили непрямий масаж серця, а згодом – застосували дефібрилятор.

Також на знятих кадрах видно, як спочатку Поляков сидів у закладі та, ймовірно, вживав алкогольні напої. У цьому закладі, як розповідав раніше начальник поліції Києва Іван Вигівський, Антон Поляков сидів із помічником нардепки Анни Скороход Русланом Джамбулатовим. Наступна частина відео складається з кадрів із боді-камер поліцейських та безпосередньої реанімації Полякова.

Окрім цього, перший заступник глави МВС Євген Єнін повідомив, що ні поліція, ні медики не знали, що рятують народного депутата. Зокрема, відео оприлюднили для того, щоб ні у кого не було сумнівів у професійності роботи патрульних.

Все це долучено до матеріалів кримінального провадження. В подальшому ми опитали водія, відслідкували в зворотньому напрямку рух автомобіля, хто куди сідав, хто кого де супроводжував, - зауважив Єнін.

Нагадаємо, що раніше у поліції висунули попередню версію, за якою причиною смерті могла стати гостра коронарна недостатність, або ж отруєння невідомою речовиною. Розпочато кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство" з позначкою "природна смерть". За словами речника МВС Артема Шевченка, підозр ще нікому не оголошували.

Окрім цього, напередодні народна депутатка від "Слуги народу" Галина Янченко повідомила, що згідно з результатами токсикологічної експертизи, у крові Полякова виявили алкоголь і метадон. Цю інформацію згодом підтвердили і у МВС.

Читайте також
"Одним ворогом менше": депутатка від "Слуги народу" Третьякова прокоментувала смерть Полякова (відео) "Одним ворогом менше": депутатка від "Слуги народу" Третьякова прокоментувала смерть Полякова (відео)
За словами спікера Руслана Стефанчука, після інциденту фракції та групи хочуть подати лист, аби відсторонити Галину Третьякову від головування в комітеті з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.
"Одним ворогом менше": у "Слузі народу" заявили про необхідність виключення скандальної Третьякової (відео) "Одним ворогом менше": у "Слузі народу" заявили про необхідність виключення скандальної Третьякової (відео)
Раніше коментуючи смерть Полякова, Третьякова в чаті "слуг народу" написала: "Як на мене, це мінус один ворог. Засім того все добре. Розслідування має бути".
На момент смерті Поляков перебував напідпитку та напередодні посварився зі Скороход, - поліція На момент смерті Поляков перебував напідпитку та напередодні посварився зі Скороход, - поліція
Наразі призначено судово-медичну та токсикологічну експертизу трупу, результати якої очікуються протягом двох днів.
Loading...
Load next