Скандальний ролик від Киви: нардеп записав привітання для Путіна (відео)

Скандальний ролик від Киви: нардеп записав привітання для Путіна (відео)
На тлі українських прапорів Кива записав привітання з 69-річчям президенту країни-агресора Путіну, назвавши його "великим правителем".

Проросійський нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива привітав президента Росії Володимира Путіна з днем народження. Він назвав його "великим лідером дружнього до України народу".

Відповідний ролик нардеп поширив у своєму з’явився у Telegram.

Відео Кива записав на фоні українських прапорів. 

Сьогодні я хочу привітати лідера, справді великого лідера дружнього до нас народу Володимира Володимировича Путіна. З днем народження вас, сил і божого благословення і здоров’я, – заявив проросійський депутат.


Скандальний представник ОПЗЖ заявив, що Путін "повернув своїй країні минулу велич і повагу у всьому світі".

Ви – та людина, яка пише нову історію слов’янського світу і слов’янської єдності, – наголосив депутат.

Кива переконаний, що Путін "захищає мораль, віру". 

Читайте також
Кива привітав Путіна з днем народження: нардеп від "ОПЗЖ" поскаржився на цькування (відео) Кива привітав Путіна з днем народження: нардеп від "ОПЗЖ" поскаржився на цькування (відео)
Спершу Кива переконував, що вітав насамперед "чоловіка", якого поважає, а не президента країни-агресора. При цьому, у коментарі журналістам, Кива так і не зміг відповісти на питання щодо окупації Криму та війни на Донбасі.
Українські військові прокоментували звернення Киви до Путніна (відео) Українські військові прокоментували звернення Киви до Путніна (відео)
Солдати запросили Киву на передові позиції на Донбас, де за їхніми словами, він зможе особисто привітати росіян по той бік фронту.
Loading...
Load next