"Сховатися не вийде навіть в Африці": Україна звернулася до Кабо-Верде через Поклонську

"Сховатися не вийде навіть в Африці": Україна звернулася до Кабо-Верде через Поклонську
Колишня прокурорка окупованого Криму перебуває під санкціями України, ЄС, США, Канади та Японії.

Президент Росії Володимир Путін призначив колишнього прокурора Криму і ексдепутата Держдуми Наталію Поклонську послом Росії в африканській республіці Кабо-Верде. У Міністерстві закордонних справ України прокоментували призначення колишньої прокурорки анексованого Росією Криму та депутатки Держдуми Росії Наталії Поклонської на островах біля Африки. Колишня прокурорка російської окупаційної адміністрації в Криму перебуває в розшуку за державну зраду проти нашої держави. Про це повідомив виданню "Укрінформ" речник МЗС Олег Ніколенко.

У зв’язку із призначенням Наталії Поклонської послом Росії в Кабо-Верде нагадуємо, що колишня прокурорка російської окупаційної адміністрації в Криму розшукується за державну зраду проти нашої держави, - заявив Ніколенко.

Речник зазначив, що Поклонська перебуває під санкціями України, ЄС, США, Канади та Японії.

Сховатися не вийде навіть в Африці. МЗС України вже порушило перед урядом Кабо-Верде питання злочинної діяльності громадянки Поклонської, - додав речник МЗС.

Нагадаємо, що Наталія Поклонська стала "прокуроркою" Криму у квітні 2014 року. У жовтні 2018 року прокуратура Автономної республіки Крим оголосила Поклонській підозру в порушенні законів та звичаїв війни. Зокрема, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба пообіцяв "зіпсувати життя" колаборантці Поклонській

Читайте також
Кулеба пообіцяв "зіпсувати життя" колаборантці Поклонській Кулеба пообіцяв "зіпсувати життя" колаборантці Поклонській
Наталю Поклонську, колись українську чиновницю, а згодом затяту прихильницю анексії Криму і депутатку російської Держдуми можуть відправити у в Африку - працювати послом у Кабо-Верде.
Україна закликала ОБСЄ приділити більше уваги окупованому Криму Україна закликала ОБСЄ приділити більше уваги окупованому Криму
МЗС України й міністр Дмитро Кулеба звернулись до генеральної секретарки ОБСЄ Гельги Шмід з проханням, щоб ОБСЄ збільшила кількість своїх зусиль на кримському напрямку.
Україна пригрозила Лукашенку санкціями, якщо хоч один літак Білорусі опиниться в Криму Україна пригрозила Лукашенку санкціями, якщо хоч один літак Білорусі опиниться в Криму
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко раніше заявив, що зараз він працює з Росією над розв'язанням питання щодо відкриття авіарейсів до окупованого Криму. Однак своєю чергою Україна пригрозила санкціями, якщо хоч один білоруський літак опиниться в окупованому Криму.
Loading...
Load next