"Неминуча капітуляція перед Росією", - проросійський нардеп зробив скандальну заяву

"Неминуча капітуляція перед Росією", - проросійський нардеп зробив скандальну заяву
Депутат від проросійської партії ОПЗЖ пропонує українцям сказати: "Ми без Росії не можемо".

Депутат Верховної Ради від проросійської партії "Опозиційна платформа – За життя" Олег Волошин заявив, що Україну чекає "неминуча капітуляція перед Росією".

Про це він сказав в ефірі телеканалу кума Путіна Віктора Медведчука, якого підозрюють у держзраді.

У своїй промові нардеп Волошин бідкається, відмова що Києва від "конструктивного підходу в переговорах з Москвою" може приректи Україну на холодну зиму. При цьому соратник Медведчука вважає, що "у цій ситуації переговори по Донбасу – це вже другорядне питання".

Якщо ми ще будемо показувати норов із Донбасом, то які можуть бути пільгові поставки газу і вугілля... Ось вони говорили: "Ні капітуляції". Але вона вже неминуча. Економічно і енергетично капітуляція неминуча, – заявив член ОПЗЖ.

Соратник кума Путіна далі каже, що треба "налагодити діалог з Росією" і закликав українських націоналістів "не заважати цьому процесу".

Влада повинна відкинути цей патріотичний пафос і нарешті сказати: «Ми без Росії не просто не можемо війну зупинити, ми без Росії не можемо забезпечити наявність тепла в квартирах, ми без Росії не можемо забезпечити роботу залишків нашої промисловості, ми без Росії не можемо забезпечити наявність електрики в електромережах, – вважає Волошин.

Волошин висловив думку, що якщо чинна українська влада не зможе домовитися з Росією, то "налагоджувати відносини зі східним сусідом доведеться їх наступникам", які прийдуть до керівництва країною "після народних хвилювань, викликаних втомою українців від важкого економічного становища в державі"

Читайте також
Не лише вдома у Медведчука: СБУ проводить обшуки в офісі "ОПЗЖ" та "Українського вибору" (фото) Не лише вдома у Медведчука: СБУ проводить обшуки в офісі "ОПЗЖ" та "Українського вибору" (фото)
Правоохоронці Служби безпеки України проводять обшуки не лише в будинках проросійського Віктора Медведчука у Києві. Перевіряють також й кабінет нардепа в офісі партії "Опозиційна платформа – За життя".
Медведчук заявив, що перебуває в Україні і "не збирається ховатись" Медведчук заявив, що перебуває в Україні і "не збирається ховатись"
Підозрюваний у державній зраді проросійський скандальний депутат Віктор Медведчук заявив, що зараз він перебуває в Україні, і назвав події довкола себе "політичною розправою".
Депутати від ОПЗЖ провели акцію в Києві з радянськими прапорами Депутати від ОПЗЖ провели акцію в Києві з радянськими прапорами
Проросійський нардеп Віктор Медведчук та лідер партії ОПЗЖ Юрій Бойко взяли участь в акції до Дня перемоги, яка проходила з червоними прапорами та покладанням квітів.
Loading...
Load next