Колишній спікер Разумков заявив, що досі є членом "Слуги народу" (відео)

Колишній спікер Разумков заявив, що досі є членом "Слуги народу" (відео)
Наразі на сайті Верховної ради є позначений як позафракційний, однак "виходячи з логіки" він все ще є членом "Слуги народу".

Народний депутат Дмитро Разумков заявив, що після відкликання його з посади голови Верховної Ради він автоматично продовжує членство у фракції "Слуга народу", оскільки офіційно не виходив з політсили. Депутат також повідомив, що зі "слугами народу" у Верховній Раді та Офісі президента нібито проводили розмову щодо його відкликання з посади спікера парламенту, повідомляє LB.ua.

З ними говорили, чи тут, чи в Офіс президента запрошували. Зі всіма так говорили, що люди досі не можуть відійти, - зізнався ексспікер.

Цим самим він фактично залишається депутатом фракції "Слуга народу", оскільки офіційно не виходив з політсили.

Ситуація така: у свій час 29 серпня (2019 року) я вступив до фракції "Слуга народу". Згідно з регламентом Верховної ради, голова, перший заступник і заступник не входять до жодної фракції. Ця норма була виконана, але якихось додаткових документів, заяв про вихід не було і про виключення фракція не ухвалювала рішення. Тому після завершення моєї каденції на цій посаді (спікера) фактично я автоматично повертаюся до фракції, — розповів він під час брифінгу у парламенті.

Водночас він зазначив, що написав листа на ім'я голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії з проханням погодити його напрям для подальшої роботи як члена парламентського комітету з питань свободи слова.

Відео: LB.ua.

Нагадаємо, що народні депутати відкликали Дмитра Разумкова з посади Голови Верховної Ради. За таке рішення проголосували 284 парламентарії.

Читайте також
Відставка Разумкова: Арахамія розпочав збір підписів за відставку спікера Верховної Ради Відставка Разумкова: Арахамія розпочав збір підписів за відставку спікера Верховної Ради
Голова фракції та народний депутат від президентської партії "Слуга народу" Арахамія розпочав збір підписів за відставку Разумкова з посади голови парламенту.
Наступник Авакова: Шмигаль вніс до Ради кандидатуру Монастирського на посаду очільника МВС Наступник Авакова: Шмигаль вніс до Ради кандидатуру Монастирського на посаду очільника МВС
Після звільнення Арсена Авакова, місце глави МВС може зайняти "слуга народу" Денис Монастирський. Зокрема, Шмигаль вже вніс подання щодо його кандидатури у Верховну Раду.
Депутатка від "Слуги народу" прийшла до Верховної Ради із сумкою Dior за 62 тисячі (відео) Депутатка від "Слуги народу" прийшла до Верховної Ради із сумкою Dior за 62 тисячі (відео)
Народна депутатка України від фракції "Слуга народу", Елла Рєпіна з`явилася у Верховній Раді з сумкою від французького дому моди Dior. Вартість такої моделі аксесуару становить $2,285 тисячі - 62 152 тисячі гривень.
Loading...
Load next