"Це дуже чутлива гуманітарна тема": Третьякова заявила, що підготувала законопроєкт про евтаназію (відео)

"Це дуже чутлива гуманітарна тема": Третьякова заявила, що підготувала законопроєкт про евтаназію (відео)
Третьякова розповідала, що кожна людина на планеті стикається зі смертю і реагує на її по-своєму. Особисто для себе політикиня не хоче, щоб її після смерті оплакували: "Я не хочу, щоб плакали мої близькі, коли я піду з життя ... але я нікому не бажаю смерті".

Скандальна народна депутатка від "Слуги народу" Галина Третьякова сказала, що підготувала проєкт закону про евтаназію - припинення життя хворого з метою полегшення його страждань. Водночас вона зазначила, що наразі не вносить його на розгляд народних депутатів. Про це Галина Третьякова заявила в інтерв'ю журналістам в кулуарах Верховної Ради.

Ставлення людини до смерті — це дуже цікава тема. У мене є законопроєкт, який я не вношу. Він стосується евтаназії. Це дуже чутлива гуманітарна тема, яку Європа обговорює, а ми чомусь ні, - наголосила Третьякова.

Окрім цього сама ж Третьякова підкреслила, що відносини людини зі смертю – це дуже цікава тема, а евтаназія – це й дуже чутлива. Мовляв, в Європі її відкрито обговорюють, а в Україні наразі до цього, очевидно, не готові.

Немає такої людини, яка с таким явищем не стикалася. Як людина має реагувати на це… Ну, по-різному. Я не хочу, наприклад, щоб мої близькі плакали, коли я піду з життя, - додала нардепка.

Нагадаємо, що Галину Третьякову раніше жорстко критикували за те, що та написала в чат колегам з партії, що смерть нардепа Антона Полякова — "мінус один ворог і це добре". Згодом, нардеп Олексій Гончаренко також опублікував ще одне повідомлення Третьякової щодо смерті Полякова: "І не кличте до моєї гуманітарної сутності. Я з ним у зв’язку не перебувала. А плакати буду тільки за слугами народу", - написала нардепка.

Читайте також
"Треба залишатися людиною": Разумков прокоментував слова Третьякової про смерть нардепа Полякова (відео) "Треба залишатися людиною": Разумков прокоментував слова Третьякової про смерть нардепа Полякова (відео)
Напередодні Галина Третьякова прокоментувала смерть колеги з депутатської групи "За майбутнє" Антона Полякова у чаті партії "Слуга народу". Депутатка написала, що тепер стало "на одного ворога менше".
"Багато членів фракції її не підтримали": Стефанчук прокоментував відсторонення Третьякової (відео) "Багато членів фракції її не підтримали": Стефанчук прокоментував відсторонення Третьякової (відео)
Всі фракції і групи, окрім "Слуги народу", звернулися з проханням відкликати Третьякову з посади керівника Комітету ВР з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.
"Одним ворогом менше": у "Слузі народу" заявили про необхідність виключення скандальної Третьякової (відео) "Одним ворогом менше": у "Слузі народу" заявили про необхідність виключення скандальної Третьякової (відео)
Раніше коментуючи смерть Полякова, Третьякова в чаті "слуг народу" написала: "Як на мене, це мінус один ворог. Засім того все добре. Розслідування має бути".
Loading...
Load next