Міхеіла Саакашвілі захищатиме американський адвокат Джан Сендвідж

Міхеіла Саакашвілі захищатиме американський адвокат Джан Сендвідж
У Саакашвілі буде новий адвокат з США.

Американський адвокат Джан Сендвідж долучиться до захисту колишнього президента Грузії Міхеіла Саакашвілі, заявив журналістам адвокат експрезидента Ніка Гварамія. Про це повідомляє Interfax-Україна.

Ми найближчим часом чекаємо на юриста зі США, який має високу кваліфікацію. Він буде головним міжнародним спікером у цій справі, - сказав Гварамія.

Наразі Саакашвілі захищають п'ятеро грузинських адвокатів.

Нагадаємо, що 2 жовтня у прокуратурі Грузії заявили, що Міхеїл Саакашвілі засуджений до шести років позбавлення волі, рішення не підлягають оскарженню. 

Також нещодавно нардепка Юлія Клименко заявила, що між Києвом і Тбілісі проводять переговори стосовно повернення експрезидента Грузії до України — МЗС Грузії спростовує цю заяву.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

 

Читайте також
До Саакашвілі не допускають особистого лікаря: його стан погіршується До Саакашвілі не допускають особистого лікаря: його стан погіршується
До громадянина України Міхеіла Саакашвілі не допускають особистого лікаря Ніку Кіпшидзе.
Страсбурзький суд закликає Саакашвілі припинити голодування, а керівництво повідомляти про його стан здоров'я Страсбурзький суд закликає Саакашвілі припинити голодування, а керівництво повідомляти про його стан здоров'я
У Грузії Саакашвілі проходить у кількох кримінальних справах. Своє затримання Саакашвілі вважає незаконним, а звинувачення на його адресу сфальшованими.
Саакашвілі не зможе бути присутнім на сьогоднішньому суді через стан здоров'я - адвокат Саакашвілі не зможе бути присутнім на сьогоднішньому суді через стан здоров'я - адвокат
Сьогодні пройде судовий процес у справі про незаконне перетинання державного кордону Грузії Міхеїлом Саакашвілі.
Loading...
Load next