Словаччина підписала декларацію про європейську перспективу України

Словаччина підписала декларацію про європейську перспективу України
Під час зустрічі президента України Володимира Зеленського з президентом Словаччини Зузаною Чапутовою, було підписано декларацію про визнання європейської перспективи України, зі сторони Словаччини.

Про це написав Володимир Зеленський на своїй Twitter-сторінці

Словаччина стала ще однією державою ЄС, з якою підписано декларацію про визнання європейської перспективи України. Обговорили з Чапутовою підтримку членства України в ЄС та НАТО, - розповів Зеленський.

Також Володимир із Зузаною  встигли обговорити безпекову ситуацію на Сході України та про можливу про взаємодію в енергетичній сфері. 

Зустріч лідерів держав відбулася на полях екологічного саміту в Глазго.

Словаччина стала п'ятою країною ЄС, яка підписала цю декларацію.

Ярина Самарик - pravdatutnews.com

Читайте також
У Зеленського відбулася серйозна розмова з Меркель У Зеленського відбулася серйозна розмова з Меркель
Володимир Зеленський та німецький канцлер говорили про ситуацію в Україні та Європі.
Зеленський підписав декларацію із президентом Польщі щодо наближення України до вступу в ЄС Зеленський підписав декларацію із президентом Польщі щодо наближення України до вступу в ЄС
Учора, під час робочого візиту до Польщі президент України Володимир Зеленський і польський президент Анджей Дуда підписали спільну двосторонню Декларацію про європейську перспективу України, яка є важливим кроком для вступу України до складу ЄС.
Євродепутати вимагають надати Україні план дій щодо членства в НАТО Євродепутати вимагають надати Україні план дій щодо членства в НАТО
"Європейська народна партія" вимагає термінового зібрання в Європарламенті для обговорення ескалації російської агресії на кордоні з Україною.
Loading...
Load next