Олександр Корнієнко йде з посади голови партії "Слуга народу"

Олександр Корнієнко йде з посади голови партії "Слуга народу"
Олександр Корнієнко, якого нещодавно обрали першим заступником спікера Верховної Ради, вирішив скласти повноваження голови президентської партії «Слуга Народу».

Про це Корнієнко повідомив у відеозверненні, яке поширила речниця політсили  Юлія Палійчук.

За його словами, він хоче зосередитися на роботі в парламенті, про це  повідомляє  Громадське.

Я скликаю з'їзд "Слуги Народу". Він відбудеться у Києві, відповідно до карантинних обмежень. Саме цей з'їзд обере мого наступника чи наступницю, - наголосив політик.

 Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

Читайте також
Разумков опублікував список нардепів зі свого міжфракційного об'єднання Разумков опублікував список нардепів зі свого міжфракційного об'єднання
Народний депутат, ексспікер парламенту Дмитро Разумков опублікував список із 25 нардепів, які увійшли до його міжфракційного об'єднання "Розумна політика".
Тищенко отримав офіційну догану від "Слуги народу" за вечірку під час карантину у Києві Тищенко отримав офіційну догану від "Слуги народу" за вечірку під час карантину у Києві
Депутат Микола Тищенко за проведення скандальної вечірки на честь дня народження дружини у київському готелі під час локдауну отримав догану від своїх колег з партії "Слуга народу" у Верховній Раді.
Виключення з "Слуги народу": Тищенка покарають за масову вечірку у період карантину Виключення з "Слуги народу": Тищенка покарають за масову вечірку у період карантину
Депутат Верховної Ради, Микола Тищенко в період карантину влаштував масове гуляння в одному із столичних готелів з нагоди дня народження своєї дружини. Внаслідок цього партія "Слуга народу", до якої і входить Тищенко покарає свого нардепа за порушення карантинних вимог.
Loading...
Load next