Додаткова охорона державного кордону з Білоруссю: Данілов проведе нараду в Луцьку

Додаткова охорона державного кордону з Білоруссю: Данілов проведе нараду в Луцьку
Секретар РНБО Олексій Данілов проведе міжвідомчу нараду в Луцьку. Головним питанням порядку денного є охорона державного кордону з Білоруссю.

Сьогодні секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов проведе міжвідомчу нараду в Луцьку. Про це повідомляє пресслужба РНБО.

Зазначається, що головним питанням порядку денного є охорона державного кордону з Білоруссю. 

14 листопада о 13.00 розпочнеться міжвідомча нарада під головуванням Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова з керівниками міністерств і відомств, правоохоронних органів і військових формувань, головами Волинської, Рівненської, Житомирської, Київської та Чернігівської обласних державних адміністрацій, - йдеться в повідомленні.

На нараді з секретарем РНБО планують обговорити додаткову охорону кордону з Білоруссю.

Метою наради є координація і контроль за виконанням центральними та місцевими органами виконавчої влади, правоохоронними органами, військовими формуваннями завдань, які визначені за результатами засідання РНБО України 10 листопада 2021 року, зокрема, про додаткові заходи із забезпечення національних інтересів у сфері захисту державного кордону, - додають у пресслужбі. 

Нагадаємо, раніше на брифінгу за підсумками засідання РНБО, Данілов прокоментував заяву німецького парламентаря Нільса Шмідта про те, що нелегальних мігрантів з кордонів Білорусі необхідно помістити в Україну.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Ситуація з мігрантами: Польща може закрити кордон з Білоруссю Ситуація з мігрантами: Польща може закрити кордон з Білоруссю
Прем'єр-міністр Польщі Моравецький запланував серію візитів до країн ЄС для обговорення з партнерами в Європі поточної геополітичної ситуації і загроз зі східного напрямку.
"Під дулами автоматів їх супроводжують до кордону", - Монастирський про те, як мігранти потрапляють на кордон Білорусі та Польщі "Під дулами автоматів їх супроводжують до кордону", - Монастирський про те, як мігранти потрапляють на кордон Білорусі та Польщі
Денис Монастирський розповів, що мігранти потрапляють на кордон Білорусі та Польщі під виглядом туристів.
Данілов обговорив ситуацію з безпекою навколо українських кордонів із міністром оборони Канади Данілов обговорив ситуацію з безпекою навколо українських кордонів із міністром оборони Канади
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов на чолі української делегації бере участь у роботі Галіфакського безпекового форуму.
Loading...
Load next