600 бійців спеціального призначення готові направити британці на кордон України з Росією

600 бійців спеціального призначення готові направити британці на кордон України з Росією
Британська оперативна група SAS і Paras збирається мобілізувати в Україну військових, оскільки МІ-6 попереджає прем'єр-міністра, що президент Путін може бути загрозою для України та Заходу.

Оперативна група із 600 британських військовослужбовців готова до приїзду в Україні через побоювання, що Росія готова вдертися до України. Повідомляє видання Mirror.

Підрозділи SAS і парашутного полку попереджені, що вони можуть відправитися в країну протягом декількох годин. Підготовка почалась після повідомлення начальника оборони та глава МІ-6 про наявну небезпеку. 

Напруга в Східній Європі почала зростати після того, як ЄС звинуватив Білорусь у тому, що вона залучила тисячі мігрантів, щоб створити гуманітарну кризу на кордоні з Польщею, суперечку, яка загрожує втягнути Росію та НАТО.

У той час, російські чиновники наполягають на думці, що їхні війська були направлені до кордону лише у відповідь на посилення прикордонної активності НАТО.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Голова МЗС Туреччини зустрівся з Кулебою у Львові та пообіцяв продовжити зусилля для припинення війни в Україні Голова МЗС Туреччини зустрівся з Кулебою у Львові та пообіцяв продовжити зусилля для припинення війни в Україні
Міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу зустрівся з головою МЗС України Дмитром Кулебою у Львові
5 тисяч військових касок: дружина посла України в Німеччині назвала секонд-хендом німецьку допомогу Києву 5 тисяч військових касок: дружина посла України в Німеччині назвала секонд-хендом німецьку допомогу Києву
Тим часом, в Україну прибула третя партія військової допомоги США.
Третій літак військової допомоги від США вже в Україні Третій літак військової допомоги від США вже в Україні
До аеропорту «Бориспіль» прибув літак з третьою партією військової допомоги від США в рамках безпекового пакету.
Loading...
Load next