«Розумна політика»: об'єднанню Разумкова бути (фото)

«Розумна політика»: об'єднанню Разумкова бути (фото)
Об'єднання налічуватиме 24 народних депутати, а не 25, як анонсували.

У Верховній Раді створили міжфракційне депутатське об'єднання «Розумна політика», яку очолив колишній голова парламенту Дмитро Разумков. Повідомляє ГЛАВКОМ.

 Нардеп Володимир Кабаченко від ВО «Батьківщина» відкликав свій підпис зі списку народних депутатів, які виявили бажання увійти до об’єднання Разумкова, - заявив Віцеспікер парламенту Олександр Корнієнко.

Фото: ГЛАВКОМ

Нагадаємо, що напередодні Разумков опублікував список нардепів зі свого міжфракційного об'єднанняНародний депутат, ексспікер парламенту Дмитро Разумков опублікував список із 25 нардепів, які увійшли до його міжфракційного об'єднання "Розумна політика".

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Не буде "гнатися за кількістю": Разумков підтвердив створення своєї партії (фото) Не буде "гнатися за кількістю": Разумков підтвердив створення своєї партії (фото)
У Верховній Раді створили міжфракційне депутатське об'єднання «Розумна політика», яку очолив колишній голова парламенту Дмитро Разумков.
Телефонують з погрозами: Разумков заявив, що влада тисне на членів МФО "Розумна політика" Телефонують з погрозами: Разумков заявив, що влада тисне на членів МФО "Розумна політика"
8 листопада Разумков заявив про створення міжфракційного об'єднання "Розумна політика".
Разумков опублікував список нардепів зі свого міжфракційного об'єднання Разумков опублікував список нардепів зі свого міжфракційного об'єднання
Народний депутат, ексспікер парламенту Дмитро Разумков опублікував список із 25 нардепів, які увійшли до його міжфракційного об'єднання "Розумна політика".
Loading...
Load next