"Особливий статус" Донбасу продовжили

"Особливий статус" Донбасу продовжили
Профільний комітет ВР схвалив законопроект про продовження “особливого статусу” Донбасу.

Сьогодні парламентський Комітет організації держвлади та місцевого самоврядування підтримав законопроект, яким передбачено продовження “особливого статусу” Донбасу до 31 грудня 2022 року. Повідомляє депутат від “Слуги народу” Олександр Качура у своєму Telegram-каналі. 

Сьогодні Комітет організації держвлади та місцевого самоврядування підтримав законопроект № 6342, яким передбачено продовження дії Закону „Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей“ до 31 грудня 2022 року. „За“ проголосував 21 депутат із 23 присутніх, — написав Качура.

24 листопада народні депутати зареєстрували у Верховній Раді законопроект № 6342 про продовження дії закону про особливий статус Донбасу на рік. Парламент має встигнути ухвалити його до кінця цього року. 

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України Хомчак заявив, що ЗСУ готові до загострення воєнної ситуації на сході України
Збройні сили Україні готові до швидкого реагування на ймовірні провокації Росії уздовж українсько-російського кордону та в зоні ООС.
США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу США виділять Україні 150 мільйонів доларів на військову допомогу
Конгрес Сполучених Штатів Америки ухвалив надання додаткових 150 мільйонів доларів допомоги Україні. Зокрема кошти направлять на покращення ситуації у сфері військової безпеки.
Росія перекинула до 25 тисяч своїх військових у Крим та до східних кордонів України Росія перекинула до 25 тисяч своїх військових у Крим та до східних кордонів України
Від 15 до 25 тисяч військових зосередила Російська Федерація на окупованій території у Криму й поблизу східних українських кордонів.
Loading...
Load next