"Може бути поставлено крапку у справі Віталія Марківа в Італії", - Ольга Токарюк

"Може бути поставлено крапку у справі Віталія Марківа в Італії", - Ольга Токарюк
Через тиждень Верховний касаційний суд у Римі має винести своє рішення у справі українського нацгвардійця.

Українського нацгвардійця Віталія Марківа звинувачували у причетності до загибелі на Донбасі під Слов’янськом італійського фоторепортера Андреа Роккеллі та його перекладача Андрія Миронова.  Суд наступного тижня може стати фінальною крапкою у справі. Повідомляє Ольга Токарюк у своєму Facebook.

Суд може підтвердити вирок апеляції і закрити справу. Однак існує ймовірність, що може відправити її на повторний розгляд, - повідомила Ольга Токарюк.

За словами Ольги, днями на пресконференції представники обвинувачення заявили, що, залежно від рішення касаційного суду, можуть вимагати створення комісії в італійському парламенті, щоб переглянути взаємини Рима з Києвом.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Марків заявив, що в Італії оскаржили його виправдувальний вирок
Нацгвардієць Віталій Марків, якого судили в Італії за вбивство фоторепортера на Донбасі, стверджує, що йому відомо про касаційну скаргу на рішення суду в Італії щодо його виправдання.
Інтерпол визнав, що РФ переслідує Євгена Лавренчука за політичними мотивами Інтерпол визнав, що РФ переслідує Євгена Лавренчука за політичними мотивами
Проте на цій стадії все одно неможливо припинити розгляд справи про екстрадицію українського режисера Лавренчука, оскільки має бути ухвалено рішення суду Неаполя.
Марків повернувся до служби в Національній гвардії України Марків повернувся до служби в Національній гвардії України
Військовий Віталій Марків, якого у минулому році виправдав суд Італії, вже повернувся на службу до Національної гвардії.
Loading...
Load next