"Її потрібно змушувати", - Лавров хоче, щоб Україні нагадали про "Мінські домовленості"

"Її потрібно змушувати", - Лавров хоче, щоб Україні нагадали про "Мінські домовленості"
Німеччина та Франція нібито повинні змусити Україну виконати "Мінськ".

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що Україна не хоче виконувати мінські домовленості щодо врегулювання ситуації на Донбасі. Повідомляє РБК-Україна.

Її потрібно змушувати, саме для цього і був створений "нормандський формат", але Берлін та Париж поки нехтують своїми зобов'язаннями. Ми привертаємо їхню увагу до того, що це треба обов'язково зробити, - заявив російський міністр.

На думку Лаврова, Україну не можна залишати "віч-на-віч із самою собою", оскільки тоді вона нібито не буде виконувати мінські домовленості.

Нагадаємо, що Росія планує наступ на Україну зі 175 тисячами військових, – The Washington Post. Американська розвідка встановила, що Кремль планує наступ на Україну на кількох фронтах. На початку 2022 року Росія може застосувати військових.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
Байден різко відповів на вимоги Росії: не приймаю нічиїх "червоних ліній" Байден різко відповів на вимоги Росії: не приймаю нічиїх "червоних ліній"
Володимир Путін, коментуючи інформацію про підготовку Росії до повномасштабного наступу на Україну, сказав, що "червоною лінією" для Росії буде створення загроз для її безпеки, посилаючись на військові навчання НАТО й України в Чорному морі.
Росія планує наступ на Україну зі 175 тисячами військових, – The Washington Post (фото) Росія планує наступ на Україну зі 175 тисячами військових, – The Washington Post (фото)
Американська розвідка встановила, що Кремль планує наступ на Україну на кількох фронтах. На початку 2022 року Росія може застосувати військових.
Жодних планів нападати на Україну у Росії не було і немає, - глава Ради РФ Жодних планів нападати на Україну у Росії не було і немає, - глава Ради РФ
Натомість в Україні, начебто, відбувається військове освоєння країнами НАТО.
Loading...
Load next