"Роблять вигляд, що Ахметова там не було": Комаровський зізнався, що олігарх зустрічався у Вільнюсі з "кандидатами" у президенти

"Роблять вигляд, що Ахметова там не було": Комаровський зізнався, що олігарх зустрічався у Вільнюсі з "кандидатами" у президенти
У розслідуванні "Української правди" розповідалося про те, що Рінат Ахметов у Вільнюсі проводив переговори про можливе усунення Володимира Зеленського з посади президента України.

У нещодавньому розслідуванні Михайла Ткача розповідалось про те, як вели таємні переговори Арсен Аваков, Володимир Гройсман, Дмитро Гордон та Євген Комаровський з олігархом Рінатом Ахметовим. Зазначається, що вони відбулися впродовж святкування дня народження Савіка Шустера. Про це повідомив сам журналіст на своїй сторінці у Facebook.

Доктор Комаровський визнав що на дні народження Савіка Шустера був Рінат Ахметов. Це добре. Бо спостерігати за тим як дорослі люди, лідери суспільної думки з мільйонними аудиторіями роблять вигляд що Ахметова там не було, вже не смішно, - зазначив Ткач.

За його словами, Дмитро Гордон, які дві доби підряд публікував фото без Ахметова з Вільнюса "з формулюванням «Те що Ткач побоявся показати», висловлуючись його ж формулюваннями, побоявся це визнати".

Ще доктор Комаровський чомусь вирішив заявити, що матеріали і діяльність в якій я відслідковую олігархів та посадовців, знаходжу суспільно важливу інформацію про домовленості не в інтересах суспільства, а в інтересах десяти родин зі списку Форбс це не гідно чоловіка, - додає журналіст.

Також він заявив, що за своєю професійною діяльністю, йому доводилося ризикувати власним життям більше ніж Комаровському. 

Сподіваюсь, колись і доктор Комаровський набереться «чоловічої» мужності говорити про олігархів правду, не боячись втратити ефіри на їх телеканалах. На фото вираз обличчя доктора Комаровського коли в нього спитали журналісти «як він ставиться до Ріната Ахметова». Не жарт, - запевнив Ткач. 

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Я звичайний, а ти конкретний": Комаровський і Гордон з’ясували, хто з них більший «лох» після підтримки Зеленського (відео) "Я звичайний, а ти конкретний": Комаровський і Гордон з’ясували, хто з них більший «лох» після підтримки Зеленського (відео)
Зазначимо, що журналіст Дмитро Гордон підтримував чинного президента, але дуже різко змінив свою думку та почав ходити на ефіри телеканалу "Україна", де активно критикував правління Зеленського.
Нове розслідування: в центрі Києва кортеж міністра Чернишова із сиренами та блимавками порушує ПДР (відео) Нове розслідування: в центрі Києва кортеж міністра Чернишова із сиренами та блимавками порушує ПДР (відео)
Журналісти помітили проблискові маяки та знаки прикриття.
Комаровський вибачився, що підтримував на виборах Зеленського: "Я почуваюся винним" Комаровський вибачився, що підтримував на виборах Зеленського: "Я почуваюся винним"
Лікар-педіатр Євген Комаровський зізнався журналісту Дмитру Гордону, що допустив помилку, коли публічно підтримав Володимира Зеленського на виборах 2019 року.
Loading...
Load next