"Я звичайний, а ти конкретний": Комаровський і Гордон з’ясували, хто з них більший «лох» після підтримки Зеленського (відео)

"Я звичайний, а ти конкретний": Комаровський і Гордон з’ясували, хто з них більший «лох» після підтримки Зеленського (відео)
Зазначимо, що журналіст Дмитро Гордон підтримував чинного президента, але дуже різко змінив свою думку та почав ходити на ефіри телеканалу "Україна", де активно критикував правління Зеленського.

Український лікар-педіатр Євген Комаровський і журналіст Дмитро Гордон знову взялися з’ясовувати, хто з них більше «лоханувся», підтримавши на президентських виборах Володимира Зеленського. На це звернув увагу старшина Збройних сил України Віктор Міщишин у Twitter.

Раніше вони вже обговорювали цю проблему, але рівень своєї політичної помилки тоді так і не з’ясували.

Цього ж разу Гордон поставив питання чіткіше, на що Комаровський відповів, що журналіст все ж таки більший «лох», ніж він.

Я звичайний (лох — ред.), а ти конкретний… Порівняно з тим, що зробив я… Я просто постояв поряд, а ти на три години інтерв'ю зробив, — пояснив він.

Варто нагадати, що, оцінюючи два роки правління Зеленського, Гордон заявив, що президент так і не виконав своїх передвиборчих обіцянок, у зв’язку з чим для нього він «помер».

Він (Зеленський — ред.) для мене помер, немає його більше. Правити Зеленському два з половиною роки. Далі — початок кінця. Все що сталося з „вагнерівцями“, свободою слова, з брехнею нескінченною, корупцією, якій він не поклав край, з реформами, з яких жодна не зроблена, — пояснив журналіст.

Нагадаємо, раніше Комаровський зізнався, що Ахметов зустрічався у Вільнюсі з "кандидатами" у президенти.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Я не вважаю себе олігархом", - Рінат Ахметов "Я не вважаю себе олігархом", - Рінат Ахметов
Закон про деолігархізацію не лякає Ахметова.
"Сильно недооцінюють вольові якості Володимира Зеленського": Подоляк заявив, що немає протистояння Ахметова та президента "Сильно недооцінюють вольові якості Володимира Зеленського": Подоляк заявив, що немає протистояння Ахметова та президента
Радник очільника ОП пояснив, що глава держави "запропонував інші правила".
Комаровський вибачився, що підтримував на виборах Зеленського: "Я почуваюся винним" Комаровський вибачився, що підтримував на виборах Зеленського: "Я почуваюся винним"
Лікар-педіатр Євген Комаровський зізнався журналісту Дмитру Гордону, що допустив помилку, коли публічно підтримав Володимира Зеленського на виборах 2019 року.
Loading...
Load next