"Тисячу Зеленського" отримають українці за вакцинацію: президент підписав закон

"Тисячу Зеленського" отримають українці за вакцинацію: президент підписав закон
Українці з повним курсом вакцинації зможуть отримати виплату з 19 грудня.

Президент України Володимир Зеленський підписав закон Про внесення змін до Закону Про держбюджет-2021 (законопроект №6297), яким виділяється 8 млрд грн на надання допомоги в рамках програми "е-підтримка". Про це повідомляє сайт парламенту.

Зокрема, на сторінці законопроекту №6297 йдеться, що 7 грудня закон підписав голова Верховної Ради, а 8 грудня - президент України.

Зазначимо, раніше прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що програма виплати тисячі гривень усім вакцинованим українцям має дві мети. Насамперед підтримка малого та середнього бізнесу, а також мотивація людей до вакцинації від COVID-19.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що "тисячу Зеленського" цього року зможуть отримати 8 млн українців: буде діяти близько ста офлайн пунктів видачі коштів.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Пояснення МОЗ: чи потрібно при вакцинації від COVID розріджувати кров Пояснення МОЗ: чи потрібно при вакцинації від COVID розріджувати кров
У Міністерстві охорони здоров'я стверджують, що при вакцинації від COVID препарати для розрідження крові вживати не потрібно, оскільки вони мають побічні ефекти.
В Україні в 2 областях за минулу добу не зробили жодного COVID-вакцинування В Україні в 2 областях за минулу добу не зробили жодного COVID-вакцинування
В Україні за минулу добу, 22 травня, зробили 3 503 щеплень проти COVID-19: першу дозу вакцини отримали 1022 людини, а завершили вакцинацію (отримали другу дозу) — 2 481. Однак, у двох регіонах за минулу добу не провели жодного щеплення від коронавірусної інфекції.
Зеленський заявив, що в Україні ситуація з коронавірусом покращується, однак потрібно більше щеплень Зеленський заявив, що в Україні ситуація з коронавірусом покращується, однак потрібно більше щеплень
Президент України Володимир Зеленський повідомив, що ситуація із COVID-19 в країні покращується, адже за останніх 6 тижнів епідемічні показники щодо поширення коронавірусу стабілізувалися.
Loading...
Load next