"Полечу додому до Києва", - Саакашвілі про плани на майбутнє

"Полечу додому до Києва", - Саакашвілі про плани на майбутнє
НВ передало Міхеілу Саакашвілі до шпиталю листа із запитаннями. У своєму першому інтерв'ю, після повернення в Грузію, Саакашвілі розповів, що він планує робити далі, в яких умовах утримується і в якій країні бачить своє майбутнє.

Політик від руки написав відповіді журналістці НВ. Про допомогу від сторони України, плани на майбутнє та умови життя зараз розповідає в інтерв'ю.

Президент Зеленський зателефонував до Тбілісі. Єрмак регулярно влаштовує наради щодо цього. Дуже активною є омбудсмен Денісова. Всі вони практично врятували мені життя в останній момент, коли я впав у кому після 50 днів голодування і тортур. І влада явно йшла на вбивство, - пише Саакашвілі.

Планує допомагати Грузії та Україні.

Як тільки я зможу подорожувати, я, звичайно, прилечу додому до Києва. А так я допомагатиму і Грузії, і Україні. Наші долі нероздільні, а для мене ще більше,
– зазначив він.

Політик зауважив, що 18 років життя провів в України, при цьому він залишається грузином та "гордим носієм українського паспорта". Саакашвілі сказав, що його запрошують допомогти з реформами у кілька країн Азії та Африки.

Про зміну умови життя:


 Зараз я у військовому шпиталі, який сам будував. Він дуже сучасний. До того я був практично в ГУЛАГу, де зазнавав тортур, нелюдського поводження, згідно з оцінкою Денісової, Міжнародної амністії та грузинських авторитетних ГО.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Саакашвілі в лікарні провідав депутат грузинського парламенту Вахтанг Кікабідзе Саакашвілі в лікарні провідав депутат грузинського парламенту Вахтанг Кікабідзе
За словами Кікабідзе, Саакашвілі недобре, але він не зломлений, це головне.
Влада Грузії не передаватиме затриманого Саакашвілі Україні Влада Грузії не передаватиме затриманого Саакашвілі Україні
Напередодні виборів Саакашвілі повернувся до Грузії та потрапив за ґрати. Тепер грузинська влада не має наміру видавати Михаїла Саакашвілі Києву.
"Ми його захищатимемо, оскільки він наш": Кулеба заявив, що Україна допомогатиме Саакашвілі "Ми його захищатимемо, оскільки він наш": Кулеба заявив, що Україна допомогатиме Саакашвілі
Україна має намір домагатися повернення арештованого в Грузії Саакашвілі в Україну, оскільки у грузинського експрезидента є українське громадянство.
Loading...
Load next