Міністр МВС Монастирський усуне свого заступника Гогілашвілі

Міністр МВС Монастирський усуне свого заступника Гогілашвілі
Заступник не виконав вимоги про зупинку на блокпосту та почав з погрозами говорити до співробітників правоохоронних органів.

Монастирський відсторонив свого заступника Гогілашвілі через інцидент на блокпосту на Донеччині. Повідомляє Денис Монастирський у своєму Facebook.

Міністр внутрішніх справ підписав наказ про тимчасове відсторонення свого заступника Олександра Гогілашвілі. Про це він повідомив 11 грудня.

Урядовець пояснив це рішення випадком за участі Гогілашвілі, який стався на в’їзді до Донецької області напередодні.

На період дисциплінарного провадження пропонуватиму Уряду відсторонити заступника міністра внутрішніх справ України Олександра Гогілашвілі від займаної посади для чого підписав відповідне подання до Кабінету Міністрів України, – йдеться в коментарі Монастирського.

Міністр заявив, що «особисто вивчить усі деталі того, що сталося», і ухвалить відповідні рішення.

Нагадаємо, що у "Євросолідарності" вимагають відставки заступника міністра внутрішніх справ Гогілашвілі. "Я, бл*дь, не должен тратить время, доказывая, кто я": заступник міністра МВС Гогілашвілі влаштував скандал з поліцейськими на блокпосту.

Читайте також
"Під дулами автоматів їх супроводжують до кордону", - Монастирський про те, як мігранти потрапляють на кордон Білорусі та Польщі "Під дулами автоматів їх супроводжують до кордону", - Монастирський про те, як мігранти потрапляють на кордон Білорусі та Польщі
Денис Монастирський розповів, що мігранти потрапляють на кордон Білорусі та Польщі під виглядом туристів.
У Пентагоні відреагували на відведення російських військ від кордонів України У Пентагоні відреагували на відведення російських військ від кордонів України
У Міністерстві оборони США вважають, що наразі ще рано вважати, що Росія повністю відведе свої війська від українсько-російських кордонів, а також передчасно судити про щирість російських намірів, поки не були продемонстровані реальні кроки.
Росія погрожує, що депортує з країни понад 150 тисяч українських нелегалів Росія погрожує, що депортує з країни понад 150 тисяч українських нелегалів
Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації заявило, що до 15 червня усі нелегали повинні покинути територію країни. В іншому випадку їх "виженуть" з країни, зокрема у Росії наразі перебуває понад 150 тисяч українців.
Loading...
Load next