Чергові обшуки: у Криму затримали кримського татарина

Чергові обшуки: у Криму затримали кримського татарина
В анексованому Криму силовики знову провели обшуки у будинках кримських татар. На цей раз він пройшов у Старому Криму у Нарімана Аметова.

Як повідомляється, обшук розпочався о 5:50. Аметов проживає з дружиною та трьома малолітніми дітьми. Його самого затримали таємно відвезли, вивівши через заднє подвір'я ще до закінчення слідчих дій. Про це повідомляє Кримська солідарність у п'ятницю, 17 грудня.

Чоловіка звинувачують у вибуху газопроводу у селі Перевальне. За словами дружини Аметова, вона не знає, де зараз її чоловік.

За словами друзів активіста, він не байдужий до того, що відбувається в Криму, відвідує судові засідання, бере участь у флешмобах на підтримку політв'язнів.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Оприлюднені журналістами "плівки" Медведчука вивчають експерти, - СБУ (відео) Оприлюднені журналістами "плівки" Медведчука вивчають експерти, - СБУ (відео)
Справжність та достовірність матеріалів одного із українських проєктів журналістських розслідувань про діяння проросійського нардепа та кума Путіна, Віктора Медведчука в період 2014-2018 років наразі перевіряють експерти.
Україна закликала ОБСЄ приділити більше уваги окупованому Криму Україна закликала ОБСЄ приділити більше уваги окупованому Криму
МЗС України й міністр Дмитро Кулеба звернулись до генеральної секретарки ОБСЄ Гельги Шмід з проханням, щоб ОБСЄ збільшила кількість своїх зусиль на кримському напрямку.
Проросійським депутатам Медведчуку та Козаку оголосили підозру у державній зраді Проросійським депутатам Медведчуку та Козаку оголосили підозру у державній зраді
Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова підписала підозру у державній зраді народним депутатам від партії ОПЗЖ Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку. Зокрема у помешканні кума Путіна наразі проводяться обшуки.
Loading...
Load next