"Кадрові перестановки" в "Укрзалізниці": Кабмін змінив склад правління компанії та продовжив контракт із його головою

"Кадрові перестановки" в "Укрзалізниці": Кабмін змінив склад правління компанії та продовжив контракт із його головою
У постанові йдеться про припинення 31 грудня 2021 р. повноваження члена правління акціонерного товариства “Українська залізниця” Черніцького Романа Романовича у зв’язку із закінченням строку повноважень.

Кабінет Міністрів України постановою №1368 від 23 грудня 2021 року змінив склад правління АТ "Укрзалізниця".

Згідно з постановою, Кабмін припинив повноваження члена правління "Укрзалізниці" Романа Черницького у зв'язку з закінченням терміну повноважень.

Також уряд тимчасово, на період до формування нового правління АТ "УЗ" (за поданням нового складу наглядової ради), але не більше ніж до 31 березня 2021 року, постановив обрати та призначити з 1 січня 2022 року членами правління "УЗ" Павла Цубера та Євгена Шрамка.

Також Кабмін уповноважив державного секретаря Міністерства інфраструктури Андрія Почтарьова на підписання контракту з Олександром Камишіним, а Камишіна як главу компанії - з членами правління.

Кабмін продовжив контракт із Камишіним на період до формування нового правління АТ "УЗ" (за поданням нового складу наглядової ради), але не більше ніж до 31 грудня 2021 року.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Укрзалізниця" має борги у сотні мільйонів доларів, – Зеленський "Укрзалізниця" має борги у сотні мільйонів доларів, – Зеленський
Під час сьогоднішньої пресконференції у Києві Володимир Зеленський повідомив, що АТ "Укрзалізниця" має борги по кредитах у розмірі сотень мільйонів доларів. Основною ж причиною є те, що підприємство брало кредити за надто високою ставкою.
"Слугам народу" наказали провалити створення ТСК щодо "вагнерівців" (фото) "Слугам народу" наказали провалити створення ТСК щодо "вагнерівців" (фото)
Журналістам вдалось зафіксувати листування в якій депутатам від партії "Слуга народу" наказали провалити голосування за створення Тимчасової слідчої комісії, яка б мала розслідувати справу "вагнерівців".
ДБР проводить обшуки у київському офісі "Укрзалізниці" ДБР проводить обшуки у київському офісі "Укрзалізниці"
Державне бюро розслідувань влаштувало обшуки у київському офісі "Укрзалізниці".
Loading...
Load next