Незамінних не буває: Зеленський вивів Разумкова та Любченка зі складу Національної інвестради

Незамінних не буває: Зеленський вивів Разумкова та Любченка зі складу Національної інвестради
Президент увів до персонального складу інвестради спікера Верховної Ради Руслана Стефанчука та інших.

Президент Володимир Зеленський підписав указ про зміни у складі Національної інвестиційної ради. Про це повідомляє сайт Офісу Президента. 

Зазначається, що глава держави увів до персонального складу інвестради спікера Верховної Ради Руслана Стефанчука, заступника керівника Офісу Президента Ростислава Шурму та нардепа, заступника голови фракції "Слуга народу" Галину Янченко, яку також призначено секретарем ради. 

Згідно з документом, затверджено у персональному складі Націнвестради Левана Варшаломідзе — керуючий партнер компанії "LV&PARTNERS" (Грузія) (за згодою) та Юлію Свириденко — перший віце-прем'єр-міністр України — міністр економіки України.

Проте колишнього міністра економіки Олексія Любченка та ексспікера парламенту Дмитра Разумкова виведено із персонального складу Національної інвестиційної ради. 

Варто зазначити, раніше Дмитро Разумков заявив, що має намір брати участь як у виборах президента, так і у парламентських виборах. Про це він сказав в інтерв'ю LB.ua.

На вибори президента я піду. І на парламентські піду. Вибори — це не Олімпіада. Це завжди гра на перемогу. На Олімпіаді головне — участь, а на виборах — результат. Я завжди адекватно оцінюю свої можливості. Якщо мені будуть довіряти люди, якщо я буду розуміти, що мої знання, моя компетенція, мій досвід, моє бажання працювати на користь України підтримуються людьми, я буду робити все залежне від мене. І тут питання не в позиції, — зазначив Разумков.

Ексспікер додав, що йти з політики він не збирається.

На запитання, скільки відсотків голосів він розраховує отримати на парламентських виборах, Разумков відповів: «Не варто на щось розраховувати. Потрібно працювати».

Нагадаємо, раніше Разумков розкритикував принципи політики Зеленського.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Друзям – все, ворогам – закон": Разумков розкритикував принципи політики Зеленського "Друзям – все, ворогам – закон": Разумков розкритикував принципи політики Зеленського
За словами Разумкова, в Україні звикли, що політика – це "брудна річ".
"Зеленський буде просто "кульгавою качкою": Разумков сумнівається, що "Слуга народу" потрапить до коаліції в наступному парламенті "Зеленський буде просто "кульгавою качкою": Разумков сумнівається, що "Слуга народу" потрапить до коаліції в наступному парламенті
Раніше Разумков заявляв, що не має конфлікту з партією "Слуга народу".
"Сильно недооцінюють вольові якості Володимира Зеленського": Подоляк заявив, що немає протистояння Ахметова та президента "Сильно недооцінюють вольові якості Володимира Зеленського": Подоляк заявив, що немає протистояння Ахметова та президента
Радник очільника ОП пояснив, що глава держави "запропонував інші правила".
Loading...
Load next