"Раптово помер": державний канал "Рада" розмістив дивний кадр зі Стефанчуком (фото)

"Раптово помер": державний канал "Рада" розмістив дивний кадр зі Стефанчуком (фото)
На телеканалі випадково похоронили Руслана Стефанчука.

Телеканал "Рада" розмістив фото спікера Руслана Стефанчука поруч із написом "Раптово помер" про президента Європарламенту Давіда Сассолі. Про це повідомляє "Інсайдер UA".

Зазначається, що фотографією Стефанчука було проілюстровано його слова співчуття через смерть Сассолі. Вийшло так, що слова "Раптово помер" опинилися під фотографією Стефанчука. 

Скріншот з ефіру

Нагадаємо, голова Європейського парламенту Давид Сассолі помер у ніч на 11 січня в Італії, повідомив його прессекретар Роберто Куїло.

Сассолі помер о 1:15 ранку (...) в Авіано (Італія), де його було госпіталізовано. Дата і місце похорону буде оголошено найближчими годинами, — написав Куїло в Twitter. 

Своєю чергою до цього Європейський парламент поширив у Брюсселі в понеділок комюніке про госпіталізацію свого голови Давида Сассолі з ускладненням через "дисфункцію імунної системи".

Голова Європейського парламенту Давид Сассолі перебуває в лікарні в Італії з 26 грудня. Ця госпіталізація була потрібна через серйозне ускладнення в результаті дисфункції імунної системи, — сказано в документі.

Нагадаємо, раніше Боррель та Шмигаль обговорили посилення безпеки України і санкцій проти Росії.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Багато членів фракції її не підтримали": Стефанчук прокоментував відсторонення Третьякової (відео) "Багато членів фракції її не підтримали": Стефанчук прокоментував відсторонення Третьякової (відео)
Всі фракції і групи, окрім "Слуги народу", звернулися з проханням відкликати Третьякову з посади керівника Комітету ВР з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.
ЄС готовий направити в Україну слідчих для документування воєнних злочинів РФ ЄС готовий направити в Україну слідчих для документування воєнних злочинів РФ
Ці зусилля має підтримати Агенція Європейського Союзу зі співпраці правоохоронних органів (Європол) та Агенція Євросоюзу зі співробітництва у галузі кримінального правосуддя (Євроюст).
Loading...
Load next