"Відносини між Росією і НАТО на критично низькому рівні", - міноборони РФ

"Відносини між Росією і НАТО на критично низькому рівні", - міноборони РФ
Російська сторона глибоко незадоволена переговорами із представниками НАТО.

Відносини між Росією та НАТО на тлі глобальної нестабільності перебувають на критично низькому рівні. Таку заяву зробив заступник міністра оборони РФ  Олександр Фомін за підсумками засідання Ради Росія-НАТО.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на російську агенцію ТАСС.

Російсько-натовські відносини перебувають на критично низькому рівні. Це відбувається на тлі глобальної нестабільності, терористичної загрози, розгортання чергових перегонів озброєнь, а також повної деградації архітектури безпеки в Європі, — заявив Олександр Фомін

За словами Фоміна, Росія на засіданні неодноразово пропонувала НАТО "вжити заходів" щодо деескалації обстановки, але ініціативи були проігноровані.

З боку альянсу російські ініціативи були проігноровані. Це створює передумови виникнення інцидентів та конфліктів, підриває основи безпеки, - повідомили у Міноборони РФ.

Фомін, крім того, заявив, що російська сторона розраховує на конструктивне обговорення пропозицій щодо безпеки для виходу до підготовки угод про "гарантії". 

Нагадаємо,  сьогодні у Брюсселі пройшло засідання Ради Росія-НАТО. Учасники обговорили ситуацію на кордоні України, загрозу вторгнення РФ і запропоновані Москвою "гарантії безпеки".

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Росія ніколи не погрожувала українському народу", — Лавров "Росія ніколи не погрожувала українському народу", — Лавров
Принаймні від імені своїх офіційних представників.
Росія надала письмову відповідь США щодо "гарантій безпеки" Росія надала письмову відповідь США щодо "гарантій безпеки"
Деталей в адміністрації Байдена не розголошують.
Росія не очікувала, що своїми "гарантіями" об'єднає НАТО, ЄС та інші країни, - Шерман Росія не очікувала, що своїми "гарантіями" об'єднає НАТО, ЄС та інші країни, - Шерман
Крім того, РФ ні не погодилась, ні не відмовилась від наступного раунду переговорів із НАТО.
Loading...
Load next