Судний день: Порошенко повернувся в Україну — оновлено (фото, відео)

Судний день: Порошенко повернувся в Україну — оновлено (фото, відео)
Cуд з обрання запобіжного заходу Порошенку відбудеться о 11:00.

Петро Порошенко 17 січня повернувся в Україну. П'ятий президент прилетів літаком з Варшави. Він прибув в аеропорт "Жуляни", передає 24 канал.

Політик повернувся в Україну вранці 17 січня. Він перебував за кордоном майже місяць, адже виїхав 17 грудня 2021 року.

Фото: 24 канал

Порошенко прилетів з Польщі в аеропорт "Жуляни". Там зібралося багато його прихильників.

П'ятий президент вранці 17 січня прибув в аеропорт Варшави. Його супроводжувала дружина Марина Порошенко, а також народні депутати з "Євросолідарності". Зокрема, з п'ятим президентом перебувають Олексій Гончаренко, Артур Герасимов, Вікторія Сюмар, Ахтем Чийгоз, Микола Княжицький та Ростислав Павленко.

Фото: 24 канал

З Порошенком в Україну вирушили і його адвокати – Ілля Новіков та Ігор Головань, а також журналісти.

П'ятий президент записав відеозвернення, в якому передав вітання з аеропорту.

Хочемо передати вам вітання з Варшави, вітання при посадці на Wizz Air. У нас тут неймовірна компанія. У всіх дуже гарний настрій, – наголосив він.

Крім того, Порошенко додав, що сон у нього був добрий, а причин для хвилювання немає.

Фото: 24 канал

Перед прибуттям політика до Києва в аеропорт "Жуляни" стягнули співробітників поліції та Нацгвардії. Кордони з правоохоронців виставили на вході, всередину пускають лише тих, у кого є квитки на виліт.

Пізніше народний депутат Гончаренко, який прилетів разом з Порошенко, повідомив, що ДБР забрало у п'ятого президента паспорт і не випускають його з аеропорту. Паспорт повернули. Зараз Порошенко намагається вийти з аеропорту. Відбуваються сутички з прикордонниками.

Як повідомив OBOZREVATEL, Порошенко виступив із першою заявою після прибуття в Україну.

Нас сьогодні вже кілька хвилин прикордонники без пояснення не допускають на територію України. Я гадаю, що це провокація, — заявив Порошенко журналістам, які зібралися в будівлі.

За інформацією 24 каналу, співробітники ДБР 17 січня зустрічали Петра Порошенка в аеропорту, куди він прибув з Варшави. Слідчі хотіли вручити нардепу повістку до суду на сьогоднішнє засідання щодо обрання йому запобіжного заходу, але він проігнорував.

Новини доповнюється...

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
На літак одразу після підозри ДБР: Порошенко покинув Україну (фото, відео) На літак одразу після підозри ДБР: Порошенко покинув Україну (фото, відео)
17 грудня працівники ДБР поблизу Верховної Ради намагалися вручити повістку про виклик народному депутату України Петру Порошенку.
"Вугільна справа" Медведчука: суд дозволив затримати колишнього міністра Демчишина "Вугільна справа" Медведчука: суд дозволив затримати колишнього міністра Демчишина
Він є фігурантом в так званій "вугільній справі" народного депутата Віктора Медведчука
"Ми будемо разом робити все, щоб Україна була вільною і незалежною": Олексій Рєзніков відвідав Миколаївську область (фото) "Ми будемо разом робити все, щоб Україна була вільною і незалежною": Олексій Рєзніков відвідав Миколаївську область (фото)
Під час робочої поїздки до Миколаївської області Олексій Резніков назвав українських морпіхів мотивованими професіоналами своєї справи.
Loading...
Load next