Перші успіхи української делегації на засіданні ПАРЄ: успішно оскаржені повноваження російської делегації

Перші успіхи української делегації на засіданні ПАРЄ: успішно оскаржені повноваження російської делегації
Зимова сесія Парламентської асамблеї Ради Європи триватиме з 24 до 28 січня.

У рамках порядку денному дебатів зимової сесії українські делегати висунули свої оскарження щодо ряду питань та успішно їх перемогли. Остаточні рішення щодо оскаржень приймуть протягом тижня. Про це повідомив Олексій Гончаренко у своєму Telegram-каналі "ГОНЧАРЕНКО".
 

Повноваження російської делегації у Парламентській Асамблеї Ради Європи успішно оскаржені!

За 30 необхідних голосів ми набрали 49!

Тепер в Асамблеї буде підготовлена доповідь про повноваження російської делегації та остаточне рішення буде ухвалено у середу, - написав Олексій Гончаренко.

На цьому делегати не зупинились та вирішили оскаржити власне повноваження російської делегації

Також українська делегація заперечила повноваження російської ще й з процедурних підстав - оскільки російський парламент обраний голосами, зокрема окупованого Криму та жителів Донбасу. За це проголосувало 47 делегатів ПАРЄ за необхідних 10, - додав Олексій Гончаренко.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

 

Читайте також
Розчарували не лише Україну: прем'єр Польщі невдоволений діями Німеччини щодо України Розчарували не лише Україну: прем'єр Польщі невдоволений діями Німеччини щодо України
Матеуш Моравецький заявив, що занепокоєний ситуацією щодо можливого вторгнення Росії в Україну. Водночас прем'єр-міністр Польщі висловив розчарування через позицію Німеччини у цьому питанні.
Ердоган заявив, що приїде до України у лютому: мета візиту Ердоган заявив, що приїде до України у лютому: мета візиту
Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган повідомив, що планує відвідати Україну у лютому. Однією з цілей візиту стане врегулювання конфлікту між Росією та Україною.
Виснажливі санкції  для Росії - захист України: настрої США перед зустріччю з Росією у Швейцарії Виснажливі санкції для Росії - захист України: настрої США перед зустріччю з Росією у Швейцарії
Головна вимога Путіна полягає в гарантіях від США і їх союзників, що НАТО не буде розширюватися далі на схід і не розгорне там системи озброєння, які Росія вважає загрозою
Loading...
Load next