Макрон зустрінеться з Путіним, щоб запропонувати йому "шляхи деескалації"

Макрон зустрінеться з Путіним, щоб запропонувати йому "шляхи деескалації"
Зустріч має відбутися у наступні кілька днів.

Політики країн Нормандської четвірки України, Росії, Франції та Німеччини зустрінуться в Парижі в середу, щоб "розрядити напругу" між Києвом і Москвою, про що повідомляє радник президента Франції Еммануеля Макрона.

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на агентство "La Nacion".

Окрім зустрічі радників цих чотирьох країн, які у 2014 році створили Нормандську четвірку для посередництва в кризі, Макрон планує запропонувати своєму російському колезі Володимиру Путіну «шлях деескалації», — додав радник.

Крім того, за його словами, ця розмова має відбутися у кілька наступних днів.

Нагадаємо, у середу, 26 січня, у Парижі відбудеться зустріч політичних радників лідерів країн Нормандської четвірки, серед яких є Україна, Франція, Німеччина та Росія.

Віра Коновал - pravdatutnews.com 

Читайте також
"Мала конструктивний характер": Зеленський розповів про зустріч Нормандської четвірки "Мала конструктивний характер": Зеленський розповів про зустріч Нормандської четвірки
Президент України заявив про намір продовжити змістовні переговори за два тижні в Берліні.
Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України Зеленський разом із Меркель та Макроном закликали Росію відвести свої війська від України
Лідери трьох держав звернулись до Російської Федерації із закликом відвести війська від кордону з Україною. Це політики повідомили за сьогоднішніми підсумками переговорів у Парижі.
У Парижі закінчилися переговори радників "нормандської четвірки": зустріч тривала понад 8 годин У Парижі закінчилися переговори радників "нормандської четвірки": зустріч тривала понад 8 годин
Раніше прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон не виключив, що вторгнення Росії в Україну може розпочатися після наступу на Київ.
Loading...
Load next