У Парижі закінчилися переговори радників "нормандської четвірки": зустріч тривала понад 8 годин

У Парижі закінчилися переговори радників "нормандської четвірки": зустріч тривала понад 8 годин
Раніше прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон не виключив, що вторгнення Росії в Україну може розпочатися після наступу на Київ.

Сьогодні відбулась зустріч радників нормандського формату. Переговори представників України, Німеччини, Франції та Росії відбулись на тлі загострення ситуації біля українських кордонів. Про це повідомляє РБК-Україна.

Про закінчення переговорів заявило російське видання "РИА Новости". Зустріч політичних радників тривала понад 8 годин.

Зазначається, що представники України та Росії — керівник ОП Андрій Єрмак та замглави адміністрації президента РФ Дмитро Козак — проведуть окремі брифінги за підсумками зустрічі в Парижі.

Впродовж зустрічі підняли безпекове питання, а також ситуацію біля кордонів України. Раніше керівник Офісу президента України Андрій Єрмак сказав, що розраховує на те, що сторони пропрацюють кожен пункт мінських домовленостей і розмова буде конструктивною.

Зазначимо, лідери "нормандської четвірки" — керівники України, Німеччини, Франції і Росії — востаннє проводили зустріч 9 грудня 2019 року в Парижі. 

Нагадаємо, раніше Єрмак заявив про готовність України до членства в НАТО.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Макрон зустрінеться з Путіним, щоб запропонувати йому "шляхи деескалації" Макрон зустрінеться з Путіним, щоб запропонувати йому "шляхи деескалації"
Зустріч має відбутися у наступні кілька днів.
Єрмак вважає, що ідея запросити Путіна до Києва є некоректною Єрмак вважає, що ідея запросити Путіна до Києва є некоректною
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак вважає ідею запросити президента Російської Федерації Володимира Путіна на зустріч до Києва є некоректною.
Loading...
Load next