Ще одну апеляцію щодо Порошенка перенесли – захворів суддя

Ще одну апеляцію щодо Порошенка перенесли – захворів суддя
28 січня Київський апеляційний суд переніс розгляд скарги на рішення щодо обрання запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання Порошенку.

Київський апеляційний суд переніс слухання щодо апеляції на рішення суду про арешт майна п'ятого президента та лідера партії "Європейська солідарність" Петра Порошенка через хворобу одного із суддів. Повідомляє "Інтерфакс-Україна".

У зв'язку із хворобою одного із суддів колегії розгляду апеляційної скарги щодо арешту майна Порошенка не було.

За словами Голованя, захист просив якнайшвидше призначити розгляд апеляції. За словами адвоката, що розгляд продовжать 9 березня.

Захист Порошенка вважає, що ці перенесення пов’язані з політичною діяльністю.

Нагадаємо, що «Шоу у стилі Зеленського»: Порошенко заявив про відмову співпрацювати зі слідством (відео). Розгляд скарги про запобіжний захід Петру Порошенку призначений на 11 лютого.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Після обрання запобіжного заходу: Порошенко у європейських ЗМІ розповідає про репресії в Україні Після обрання запобіжного заходу: Порошенко у європейських ЗМІ розповідає про репресії в Україні
Раніше Офіс генерального прокурора погодив клопотання про обрання запобіжного заходу п’ятому президенту України.
Порошенко озвучив дату свого повернення в Україну Порошенко озвучив дату свого повернення в Україну
З 10 по 15 січня експрезидент працюватиме в Європі над захистом України від російської агресії та підтримкою демократії.
Loading...
Load next