"Спроба політичної маніпуляції": Разумков звинуватив СБУ у зриві своєї пресконференції (відео)

"Спроба політичної маніпуляції": Разумков звинуватив СБУ у зриві своєї пресконференції (відео)
Напередодні у Харкові відкрили перший в Україні офіс громадської організації Команда Разумкова.

Колишній спікер Верховної Ради Дмитро Разумков звинуватив Службу безпеки України у зриві своєї пресконференції у Харкові.

У себе у Facebook він написав, що 9 лютого планував представити у Харкові місцеву команду своєї партії Розумна політика та провести пресконференцію, проте захід зірвався.

Захід був зірваний Службою безпеки України — у приміщенні, де мало проходити спілкування зі ЗМІ, «випадково» за годину до цього зникло світло, а нас не пустили всередину. Також мені стало відомо, що СБУ наполегливо просила харківських журналістів не відвідувати нашу прес-конференцію. Тому я вдячний усім журналістам, які сьогодні все ж таки прийшли, — зазначив Разумков.

Разумков допитувався, чи дзвонили з СБУ щодо його пресконференції, — і почув, що дзвінок був. 

Нардеп обурився, що "на тлі загрози ескалації з боку російського агресора СБУ у прикордонній області переймається боротьбою з політичними опонентами замість того, щоби займатися питаннями національної безпеки".

Разумков усе ж провів зустріч із харків’янами, "незважаючи на всі перешкоди, які намагалися влаштувати представники СБУ в перші години приїзду".

Будь-які заяви про те, що Служба безпеки України перешкоджала проведенню пресконференцій окремих народних депутатів у Харкові, не відповідають дійсності. СБУ діє виключно в межах своїх повноважень та закону. І згідно функціоналу не несе жодної відповідальності за наявність чи відсутність електричного струму в містах. Будь-які спроби перекласти на Службу відповідальність за нібито "зірвану" пресконференцію є спробою політичної маніпуляції, — пояснили в СБУ Українській правді.

Нагадаємо, раніше Разумков заявив про реєстрацію своєї партії за кілька місяців.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Разумков опублікував список нардепів зі свого міжфракційного об'єднання Разумков опублікував список нардепів зі свого міжфракційного об'єднання
Народний депутат, ексспікер парламенту Дмитро Разумков опублікував список із 25 нардепів, які увійшли до його міжфракційного об'єднання "Розумна політика".
Гетманцев поставив ультиматум Разумкову Гетманцев поставив ультиматум Разумкову
Данило Гетманцев вимагає від Разумкова чіткої відповіді щодо свого політичного місця в "Слузі народу". З його слів, Разумков хоче сконцентрувати на собі політичне майбутнє.
Loading...
Load next