"Ми Москву хрестили, ми її і відспіваємо": жарти вечора у ток-шоу Гордона (відео)

"Ми Москву хрестили, ми її і відспіваємо": жарти вечора у ток-шоу Гордона (відео)

Вчора у студії ток-шоу Гордона сміялись усі. У соцмережах пишуть, що вчора запалила "стара гвардія".

Причиною для довгого сміху у студії були слова Гройсмана про "Мітбол" Тищенка. Далі хвилю гумору підхопив Луценко і заявив, що:

Ми Москву хрестили, ми її й відспіваємо.


Ще один гість студії, Яценюк, потім істерично сміявся ще половину програми.

«Гордон» - перше у світі суспільно-політичне ток-шоу у YouTube про голос України у всьому російськомовному просторі. Головна особливість ток-шоу – відсутність впливу з боку олігархів та політиків. Нова програма не про владу, а про людей. 

Нагадаємо, що «Негайно поїхати»: Джо Байден закликав американських громадян залишити Україну. Західні ЗМІ з посиланням на джерела, зокрема в Пентагоні, повідомили, що Росія нападе на Україну наприкінці січня або на початку лютого.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Facebook в Україні видалив ботів, які працювали на "Слугу народу", Деркача та Гройсмана (фото) Facebook в Україні видалив ботів, які працювали на "Слугу народу", Деркача та Гройсмана (фото)
У соціальній мережі Facebook боти просували політику партії "Слуга Народу", Деркача та Гройсмана і при цьому критикували Порошенка та Кличка.
У прикордонній службі України заявили, що проєкту "Стіна" на кордоні з Росією не існує У прикордонній службі України заявили, що проєкту "Стіна" на кордоні з Росією не існує
Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко повідомив, що наразі триває облаштування кордону який межує з Російською Федерацією. Однак, при цьому посадовець зазначив, що такого проєкту як "Стіна" - не існує.
Депутатка "Слуги народу" написала, що їй "потрібно валити з цієї країни"
Під час вчорашнього засідання у Верховної Ради народна депутатка від "Слуги народу" Анна Колісник у телефонній переписці написала, що "треба валити з цієї країни".
Loading...
Load next