"Батька" здувся, його немає": Гройсман порадив нардепу Шевченко їхати в Білорусь та не повертатись (відео)

"Батька" здувся, його немає": Гройсман порадив нардепу Шевченко їхати в Білорусь та не повертатись (відео)
Суперечка між ними сталася в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

Колишній прем'єр-міністр України Володимир Гройсман порадив нардепу Євгену Шевченку, який називає себе "другом Лукашенка", поїхати до Білорусі та не повертатися. Це сталося в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера", передає Цензор.НЕТ.

Після подій 2020 року більше ніякої незалежної Білорусі, незалежного президента в Білорусі немає. "Батька" здувся, його немає. Він, на превеликий жаль, я дуже сумую від цього, — він став ґвалтівником білоруського братнього народу. Це правда, — сказав Гройсман.

Він нагадав, що Білорусь та Росія мають спільну військову доктрину. А це означає, "що більше немає жодних збройних сил Білорусі, все управління збройними силами Білорусі буде здійснюватися генеральним штабом РФ". 

Тому їдьте в Білорусь і не повертайтеся, — сказав Гройсман Шевченку.

Той у відповідь запропонував їхати до Білорусі разом. 

Своєю чергою слова президента США Джо Байдена, який закликав американських громадян поїхати з України — це спроба перестрахуватися після невдалої евакуації американців з Афганістану. Про це в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" заявив лідер партії ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

Все те, що відбувається — це брязкання зброєю. Це є дійсно намагання лякати світ, — сказав він про дії президента РФ Володимира Путіна.

Закликаючи громадян США покинути територію України, Джо Байден намагається уникнути потенційних електоральних втрат, вважає Тягнибок.

Після фіаско в Афганістані він не зумів організовано вивезти громадян Сполучених Штатів. Навіть наші представники спецпідрозділів допомагали це робити. Він отримав дуже серйозні електоральні втрати. І якщо сьогодні Байден і американські демократи ще щось подібне допустять в Україні як в Афганістані, то йому для того й потрібні такі заяви. Бо він завжди може сказати — я ж на то й попереджав, виїжджайте, якщо що, — сказав він.

А потім — те, що, ви сказали, інші країни почали по ланцюжку — то вже є наслідок такої реакції", — додав Тягнибок.

Нагадаємо, раніше Джо Байден закликав американських громадян залишити Україну.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

 

Читайте також
"Лукашенко - це ніхто": Кравчук заявив, що Україна не підтримує режим самопроголошеного президента Білорусі "Лукашенко - це ніхто": Кравчук заявив, що Україна не підтримує режим самопроголошеного президента Білорусі
Перший президент України Леонід Кравчук вважає, що з точки зору міжнародного права, Олександр Лукашенко - це ніхто.
Україна пригрозила Лукашенку санкціями, якщо хоч один літак Білорусі опиниться в Криму Україна пригрозила Лукашенку санкціями, якщо хоч один літак Білорусі опиниться в Криму
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко раніше заявив, що зараз він працює з Росією над розв'язанням питання щодо відкриття авіарейсів до окупованого Криму. Однак своєю чергою Україна пригрозила санкціями, якщо хоч один білоруський літак опиниться в окупованому Криму.
Loading...
Load next