Охоронець Медведчука розповів, де переховувався кум путіна (відео)

Охоронець Медведчука розповів, де переховувався кум путіна (відео)

Особистий охоронець Віктора Медведчука надав співробітникам Служби безпеки України свідчення про те, як ФСБ рф намагалася нелегально переправити проросійського політика до Москви. Повідомило СБУ.

Як видно зі свідчень, Медведчук переховувався у приватному будинку на території Києва зі своїм кухарем та охороною. При цьому за "легендою" цей будинок нібито орендує сім’я з Італії.

Охоронець розповідає, як кум путіна сподівався на допомогу російських спецслужб і готувався до втечі.

Нагадаємо, що Медведчука затримали у Київській області, ФСБ хотіла вивезти його за кордон – Баканов. Впродовж усього часу втікача супроводжували українські правоохоронці, які теж понесуть відповідальність.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Черговий сором: Кива заявив, що уряд Зеленського готується до "різанини російського населення" Черговий сором: Кива заявив, що уряд Зеленського готується до "різанини російського населення"
Це вже не перше його висловлювання на цю тему.
Суд арештував ще 154 об’єкти рухомого і нерухомого майна сім’ї Медведчуків (відео) Суд арештував ще 154 об’єкти рухомого і нерухомого майна сім’ї Медведчуків (відео)
Серед арештованого: 26 автомобілів, 30 земельних ділянок, 23 будинки, 32 квартири, 17 паркомісць та моторна яхта.
Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета
Адвокати Медведчука ознайомлюються з матеріалами справи. Саме це й відтерміновує вручення куму Путіна обвинувального акту та направлення його до суду.
Loading...
Load next