Ми не плануємо наступ на Донбасі, але обстрілювати себе не дозволимо, — Резніков

Ми не плануємо наступ на Донбасі, але обстрілювати себе не дозволимо, — Резніков
Міністр оборони України висловив співчуття рідним і близьким загиблих.

На тлі загострення на Донбасі українська сторона в черговий раз підкреслює, що не планує наступальні операції. Але не дозволить безкарно обстрілювати позиції і населені пункти. Про це повідомив міністр оборони Олексій Резніков на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, Збройним силам України дані всі необхідні накази про дії в разі небезпеки для бійців і цивільних.

Ми не плануємо ніяких наступів, але не дозволимо безкарно обстрілювати позиції наших військ і мирні населені пункти, — додав Резніков.

Він також висловив співчуття рідним і близьким загиблих.

Він повідомив, що в результаті загострення на Донбасі і обстрілів поранений ще один український військовий. Загальні втрати на даний момент — двоє загиблих і п'ятеро поранених.

Станом на 17:00 в результаті обстрілів з боку російських формувань загинули два наших воїна і ще п'ятеро отримали поранення. Російська сторона продовжує ухилятися від виконання зобов'язань щодо дотримання режиму припинення вогню, — зазначив міністр.

Нагадаємо, раніше Резніков звернувся до жителів ОРДЛО.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Посягання на територіальну цілісність України": СБУ оголосила підозру командиру ПВК "Вагнер" "Посягання на територіальну цілісність України": СБУ оголосила підозру командиру ПВК "Вагнер"
Підозрюваним є російський громадянин, який очолив ПВК для здійснення прихованих військових операцій РФ.
"Ми будемо разом робити все, щоб Україна була вільною і незалежною": Олексій Рєзніков відвідав Миколаївську область (фото) "Ми будемо разом робити все, щоб Україна була вільною і незалежною": Олексій Рєзніков відвідав Миколаївську область (фото)
Під час робочої поїздки до Миколаївської області Олексій Резніков назвав українських морпіхів мотивованими професіоналами своєї справи.
Кулеба закликав Європейський Союз вжити заходів щодо попередження чергової агресії Росії Кулеба закликав Європейський Союз вжити заходів щодо попередження чергової агресії Росії
Кулеба розповів Боррелю про безпекову ситуацію на Донбасі, в Криму та вздовж українських кордонів.
Loading...
Load next