Посол РФ у США заявив, що Донецьк та Луганськ – це частина України (відео)

Посол РФ у США заявив, що Донецьк та Луганськ – це частина України (відео)
Росія, за його словами, не планує воювати.

Посол Росії в США Анатолій Антонов в інтерв'ю CBS News, що Донецьк і Луганськ є частиною України, а Росія не має жодного плану початку війни. 

Про це пишуть "Українські новини", цитуючи Антонова, передає "ПравдаТУТ News".

Ми не намагаємося захопити будь-яку територію зарубіжних країн. Я хотів би підтвердити, що Донбас і Луганськ — це частина України. Чого ми хочемо — ми не хочемо бачити подразників по периметру російської території. Ми зацікавлені у стабільних, добрих стосунках з Україною. А чого ми хочемо, то це дати можливість народам, які проживають у Луганську та Донецьку, говорити рідною мовою, користуватися всіма правами будь-якого суспільства, якими ми можемо користуватися, - сказав посол Росії.

Також Антонов заявив, що у ЗМІ та на багатьох американських каналах було багато фейкових новин про плани російського вторгнення в Україну, але що РФ не має такого наміру:

Я хотів би ще раз підтвердити, що жодного плану початку війни немає. Ми не хочемо війни. Не забувайте, що під час Другої світової війни ми втратили 27 мільйонів людей, — наголосив Антонов.

Нагадаємо, Путін на Макрон домовилися досягти припинення вогню на Донбасі.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Путін заявив, що Україна не хоче повертати собі Донецьк та Луганськ Путін заявив, що Україна не хоче повертати собі Донецьк та Луганськ
Президент Російської Федерацій переконаний, що його країна зробила усе можливе для того, аби повернути Україні окуповані Донецьку та Луганську області.
"Ніколи не буде російською територією": Зеленський заявив, що повернення Криму під контроль України — питання часу (відео) "Ніколи не буде російською територією": Зеленський заявив, що повернення Криму під контроль України — питання часу (відео)
Президент Зеленський вважає повернення окупованих територій і їхніх жителів назад до складу України лише питанням часу.
Loading...
Load next