Путін не посміє до вас поткнутись, я в цьому абсолютно переконаний, але навіть якщо посміє – це буде кінцем Російської імперії! - Саакашвілі українцям (відео)

Путін не посміє до вас поткнутись, я в цьому абсолютно переконаний, але навіть якщо посміє – це буде кінцем Російської імперії! - Саакашвілі українцям (відео)
Щодня Україна отримує слова підтримки від різних країн.

Під час засідання по справі Міхеіла Саакашвілі у Грузії, політик вислови слова підтримки Україні.

Я хочу звернутись до народу України. Нам сьогодні дуже важко, я в полоні Путіна зараз, у Грузії. Проте я хотів би, дуже сильно, зараз бути разом з вами. Я пишаюсь тим, як Президент Зеленський виступив на Мюнхенській конференції. Я хочу вам сказати, мій дім це звісно - Київ.

Також політик зазначив свою позицію щодо напруженої ситуації на кордоні та на окупованих територіях

Я так вам співчуваю, проте я впевнений, що по-перше Путін не сміє сунутись до вас. Я знаю цю людину достатньо і розумію у які ігри він грає. Він не насмілиться наступити на Київ, чи на будь-яке інше місто України. Я зовсім впевнений у цьому. І не треба лякатись - і молодці, що не лякаєтесь. Я б дуже хотів разом з вами захищати дім і Київ, і Одесу! - додав Саакашвілі.

Український патріот наголосив:

Якщо Путін все таки сунеться в Україну - це буде кінець Російської імперії!

Нагадаємо, що на знак подяки Грузії за підтримку: Марічка Падалко у прямому ефірі заговорила грузинською (відео). На тлі російської загрози Україну підтримали на грузинському телебаченні.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Українських правозахисників депортували з Грузії Українських правозахисників депортували з Грузії
Віра Ястребова та Павло Лисянський планували влаштувати одиночні пікети на підтримку Михайла Саакашвілі.
Влада Грузії не передаватиме затриманого Саакашвілі Україні Влада Грузії не передаватиме затриманого Саакашвілі Україні
Напередодні виборів Саакашвілі повернувся до Грузії та потрапив за ґрати. Тепер грузинська влада не має наміру видавати Михаїла Саакашвілі Києву.
Держсекретар Блінкен під час візиту в Україну торкнеться теми постачання американської зброї Держсекретар Блінкен під час візиту в Україну торкнеться теми постачання американської зброї
Державний секретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен, ймовірно, зачепить тему поставки американської зброї під час свого візиту в Україну.
Loading...
Load next