В українському МЗС відреагували на можливість визнання "ЛДНР" Росією

В українському МЗС відреагували на можливість визнання "ЛДНР" Росією
За словами міністра Кулеби, зараз слід фокусуватися на зусиллях із деескалації.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба відреагував на те, що російський президент Володимир Путін може визнати так звані "ЛДНР". Про це він написав у своєму Twitter.

Зараз не лише Україна, а й увесь світ уважно стежать за діями РФ щодо визнання ОРДЛО. Усі розуміють наслідки такого кроку. Зараз багато емоцій і поривів, але саме зараз усі мають холоднокровно фокусуватися на зусиллях із деескалації. Іншого шляху немає, - заявив очільник МЗС.

Нагадаємо, що ватажки бойовиків попросили Путіна визнати "незалежність" "ЛНР і ДНР" (відео).

Також останні слова на посаді чи найбільший фейл засідання: Наришкін заявив, що "підтримує входження в склад Росії" "Л/ДНР" (відео).

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Я не збираюсь розмовляти з терористами": Зеленський відповів на пропозицію Путіна "Я не збираюсь розмовляти з терористами": Зеленський відповів на пропозицію Путіна
Володимир Зеленський відреагував на пропозицію російського президента щодо переговорів з ватажками ЛНР та ДНР. Президент України різко відкинув пропозицію Путіна щодо обговорення питання війни на Донбасі з представниками "народних республік".
Визнати ЛНР і ДНР: у Думу внесли проєкт звернення до Путіна (документ) Визнати ЛНР і ДНР: у Думу внесли проєкт звернення до Путіна (документ)
Депутати Думи винесли на розгляд новий абсурдний проєкт. Вони звертаються до президента Росії Володимира Путіна з проханням офіційно визнати проросійські угруповання бойовиків на Донбасі.
"Мені є що йому сказати": Кулеба заявив, що готовий до зустрічі з Лавровим "Мені є що йому сказати": Кулеба заявив, що готовий до зустрічі з Лавровим
Про це він повідомив під час онлайн-брифінгу з актуальних питань зовнішньої політики.
Loading...
Load next