Ватажки бойовиків попросили Путіна визнати "незалежність" "ЛНР і ДНР" (відео)

Ватажки бойовиків попросили Путіна визнати "незалежність" "ЛНР і ДНР" (відео)
Минулого місяця депутати від Комуністичної партії Російської Федерації внесли до Державної думи РФ проєкт постанови звернення до президента Володимира Путіна з проханням визнати так звані “Л/ДНР”.

Ватажки бойовиків Денис Пушилін та Леонід Пасічник звернулися до президента РФ Володимира Путіна з проханням визнати "незалежність" так званих "ДНР" та "ЛНР".

Від імені народу всього народу просимо вас визнати ДНР як незалежну, демократичну, правову та соціальну державу. Також просимо розглянути можливість укладання договору про дружбу та співпрацю між ДНР та Росією, передбачивши співпрацю у сфері оборони, — сказав Пушилін у відеозверненні.

У свою чергу Пасічник заявив, що "визнання Росією незалежності ЛНР дозволить уникнути масової загибелі жителів республіки, 300 тис. з яких - росіяни".

Також ватажки бойовиків Пушилін та Пасічник просять включити пункт “про взаємодію в оборонній сфері до договору про співпрацю з Росією”.

Нагадаємо, що деякі країни мають відчувати відповідальність за це, — Кулеба про відмову України від ядерної зброї. Кулеба вважає помилкою відмову України від ядерної зброї.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Останні слова на посаді чи найбільший фейл засідання: Наришкін заявив, що "підтримує входження в склад Росії" "Л/ДНР" (відео) Останні слова на посаді чи найбільший фейл засідання: Наришкін заявив, що "підтримує входження в склад Росії" "Л/ДНР" (відео)
Директор Служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Наришкін сказав, що підтримує входження в склад РФ "ЛНР" та "ДНР"
Визнати ЛНР і ДНР: у Думу внесли проєкт звернення до Путіна (документ) Визнати ЛНР і ДНР: у Думу внесли проєкт звернення до Путіна (документ)
Депутати Думи винесли на розгляд новий абсурдний проєкт. Вони звертаються до президента Росії Володимира Путіна з проханням офіційно визнати проросійські угруповання бойовиків на Донбасі.
"Я не збираюсь розмовляти з терористами": Зеленський відповів на пропозицію Путіна "Я не збираюсь розмовляти з терористами": Зеленський відповів на пропозицію Путіна
Володимир Зеленський відреагував на пропозицію російського президента щодо переговорів з ватажками ЛНР та ДНР. Президент України різко відкинув пропозицію Путіна щодо обговорення питання війни на Донбасі з представниками "народних республік".
Loading...
Load next