Визнати ЛНР і ДНР: у Думу внесли проєкт звернення до Путіна (документ)

Визнати ЛНР і ДНР: у Думу внесли проєкт звернення до Путіна (документ)
Депутати Думи винесли на розгляд новий абсурдний проєкт. Вони звертаються до президента Росії Володимира Путіна з проханням офіційно визнати проросійські угруповання бойовиків на Донбасі.

У тексті-зверненні вони зухвало заявляють, що підтримують "гуманітарні заходи, які Росія впроваджувала щодо окремих районів окупованого Донбасу". Повідомляє РИА Новости. При цьому, як нібито підтвердження, згадують референдум на Донбасі ще у 1994 році.

Депутати країни-окупантки навіть насмілилися у зверненні посилатись на дані ООН щодо загиблих на Донбасі за період російської агресії.

Водночас вони на диво згадують мінські домовленості та нормандський формат як такі, що допомогли досягнути миру. Але одразу безпідставно звинувачують українську владу у порушенні домовленостей.

Після усіх "аргументів" в заяві російські депутати просять Путіна визнати незаконні "республіки" Донбасу. Мовляв, за стільки років там вже "збудували демократичні органи і влада є легітимною". Таким чином можна б було підтримувати "міждержавні" зв'язки.

Водночас речник Путіна Дмитро Пєсков заявив, що у Кремлі не бачили тексту такого звернення.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Я не збираюсь розмовляти з терористами": Зеленський відповів на пропозицію Путіна "Я не збираюсь розмовляти з терористами": Зеленський відповів на пропозицію Путіна
Володимир Зеленський відреагував на пропозицію російського президента щодо переговорів з ватажками ЛНР та ДНР. Президент України різко відкинув пропозицію Путіна щодо обговорення питання війни на Донбасі з представниками "народних республік".
Останні слова на посаді чи найбільший фейл засідання: Наришкін заявив, що "підтримує входження в склад Росії" "Л/ДНР" (відео) Останні слова на посаді чи найбільший фейл засідання: Наришкін заявив, що "підтримує входження в склад Росії" "Л/ДНР" (відео)
Директор Служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Наришкін сказав, що підтримує входження в склад РФ "ЛНР" та "ДНР"
"Більше схоже на Каїна та Авеля", - Зеленський прокоментував статтю Путіна (відео) "Більше схоже на Каїна та Авеля", - Зеленський прокоментував статтю Путіна (відео)
Після прочитання деяких частин статті президента РФ, Зеленський зазначив, що може тільки позаздрити Путіну, оскільки особисто він немає скільки вільного часу.
Loading...
Load next