Зеленський зустрінеться з керівниками фракцій та груп ВР

Зеленський зустрінеться з керівниками фракцій та груп ВР
На зустрічі будуть також представники силових відомств.

Президент України Володимир Зеленський увечері у вівторок зустрінеться з керівниками фракцій і груп Верховної Ради, повідомив співголова депутатської групи "За майбутнє" Тарас Батенко.

Ми дякуємо спікеру парламенту, який сьогодні на прохання керівників парламентських фракцій і груп звернувся до президента, і сьогодні о 19:00 він зустрічається з керівниками парламентських фракцій та груп, — повідомив народний депутат Батенко на пленарному засіданні у вівторок.

Своєю чергою член фракції "Голос" Кіра Рудик уточнила, що Зеленський проведе зустріч із головами депутатських фракцій та груп парламенту в Офісі президента о 19:00.

Зустріч відбудеться в Офісі президента. Обговорюватимемо ситуацію, яка склалася у зв'язку з визнанням Росією т.зв. ЛНР/ДНР, і що Україна має робити при цьому. Ми закликатимемо главу держави запровадити воєнний стан і закликатимемо міжнародне співтовариство впроваджувати жорсткі санкції проти РФ, — сказала Рудик журналістам у кулуарах парламенту у вівторок.

Спікер парламенту Руслан Стефанчук, закриваючи пленарне засідання Верховної Ради у вівторок, підтвердив факт зустрічі з главою держави, наголосивши, що у ній візьмуть участь "представники силових відомств".

Нагадаємо, раніше Рада прийняла постанову із закликом до РФ.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський вніс в Раду законопроєкт про громадянство для діаспори (оновлено) Зеленський вніс в Раду законопроєкт про громадянство для діаспори (оновлено)
Відповідно до статті 106 Конституції України, щороку Президент звертається до Верховної Ради із посланням про внутрішнє і зовнішнє становище України.
"Не один щур у владних кабінетах": голова партії "Голос" розкритикувала кадрову політику Зеленського "Не один щур у владних кабінетах": голова партії "Голос" розкритикувала кадрову політику Зеленського
За словами Рудик, реакція президента на ситуацію з Гогілашвілі була трохи запізнілою.
Американський паспорт Кіри Рудик: у "Голосі" переконують, що їхня лідерка є громадянкою України (відео) Американський паспорт Кіри Рудик: у "Голосі" переконують, що їхня лідерка є громадянкою України (відео)
Представники партії "Голос" переконують, що у їхньої лідерки немає жодного іншого громадянства, окрім українського. Однак, сама ж Рудик не дала на це питання чіткої відповіді та вирішила уникати її.
Loading...
Load next