ВР готує націоналізацію всього майна Росії на території України

ВР готує націоналізацію всього майна Росії на території України

Комітет Верховної Ради України з питань економічного розвитку працює над законопроектом, який передбачає націоналізацію всього майна, об’єктів, коштів та вкладів агресора, які знаходяться на території України. Про це інформує Верховна Рада України у своєму Telegram.

Зазначили, що комітет Верховної Ради України з питань економічного розвитку продовжує активно працювати та вживати усіх заходів для якомога швидшої перемоги над ворогом.

Наразі комітет у тісній співпраці з Міністерством економіки України та іншими центральними органами виконавчої влади працюють над законопроєктом, спрямованим врегулювати питання націоналізації всього майна, об’єктів, коштів та вкладів агресора, які знаходяться на території України.

Нагадаємо, що "Перші дні війни виявили, що російська армія розікрадена", – діяч російської опозиції. Марк Фейгін переконаний, що російська армія – жертва корупції, а міф її величності зруйновано.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Арестович запропонував перейменувати Україну та відібрати у Росії бренд "руських" (відео) Арестович запропонував перейменувати Україну та відібрати у Росії бренд "руських" (відео)
За його словами, перейменування дозволить відібрати в РФ бренд "русские" і "розімкнути" таким чином відносини з державою-агресором.
Loading...
Load next