Шуфрича затримали й "приперли до стінки": він фотографував позиції ЗСУ (відео)

Шуфрича затримали й "приперли до стінки": він фотографував позиції ЗСУ (відео)

Нардепа від ОПЗЖ Нестора Шуфрича затримали, коли він фотографував позиції Збройних сил України. 

Про це пише "ПравдаТУТ News" з посиланням на допис волонтера та політика Юрія Бірюкова.

Хто Шуфрича затримав, той 206 батальйон. Фотографувати наші посади - це тупа і страшна діяльність, - зазначив Бірюков.

Пізніше Бірюков поділився кадрами, на яких видно, як Шуфрича доставляють до відділку, ймовірно, із іншими диверсантами 

Ніяких сентиментів. Запакований так, як має бути. Попередній допит. Зброя з вилученими номерами. А взагалі все добре. Передали СБУ.

Крім того, в мережі з'явилося відео зі зрадником у відділку. З розмови зрозуміло, що Шуфрич збирався запропонувати українським бійцям скласти зброю.

На скандал із Шуфричем відреагував також секретар РНБО Олексій Данілов, заявивши, що якщо ще якісь депутати з ОПЗЖ волочитимуться по українських блокпостах — їх там і розстріляють.

Вас може зацікавити стаття: "Ніхто вам слова не давав, закрийте рот", - Бутусов побився із Шуфричем у прямому ефірі

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Шуфрич потрапив у черговий скандал: нардеп від "ОПЗЖ" звинуватив кримських татар у вбивствах та зґвалтуваннях (відео) Шуфрич потрапив у черговий скандал: нардеп від "ОПЗЖ" звинуватив кримських татар у вбивствах та зґвалтуваннях (відео)
Проросійський депутат вирішив прокоментувати закон України про корінні народи та водночас оскандалився черговою антиукраїнською позицією.
"Чому ж одразу нападуть?": Кива назвав можливе вторгнення РФ в Україну "звільненням" "Чому ж одразу нападуть?": Кива назвав можливе вторгнення РФ в Україну "звільненням"
Ілля Кива – відомий своєю проросійською позицією. Він постійно відвідує ефіри кремлівських пропагандистів, розповідаючи про "неонацистів" в Україні.
"Не треба верещати, коли я говорю": депутати Шуфрич і Верещук посварились у прямому ефірі (відео) "Не треба верещати, коли я говорю": депутати Шуфрич і Верещук посварились у прямому ефірі (відео)
Конфлікт між нардепами трапився після слів Шуфрича на адресу своєї колеги у Верховній Раді, яку він закликав "не верещати".
Loading...
Load next