Прем'єри Польщі, Чехії та Словенії приїдуть до Києва

Прем'єри Польщі, Чехії та Словенії приїдуть до Києва
Вони зустрінуться із Президентом та прем'єр-міністром України.

Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький та віцепрем’єр-міністр, голова Комітету з питань національної безпеки та оборони Ярослав Качинський разом із прем’єр-міністром Чеської Республіки Петром Фіалою та прем’єр-міністром Словенії Янезом Яншою їдуть сьогодні до Києва.

Про це пише "ПравдаТУТ News", посилаючись на уряд Польщі.

Представники Європейської ради зустрінуться з Президентом України Володимиром Зеленським та Прем’єр-міністром України Денисом Шмигалем.

Поїздка організована за погодженням з Президентом Європейської Ради Шарлем Мішелем та Президентом Європейської Комісії Урсулою фон дер Ляєн. Метою візиту є підтвердження однозначної підтримки всім Європейським Союзом суверенітету та незалежності України та представлення широкого пакету підтримки української держави та суспільства, - йдеться у повідомленні.

Міжнародне співтовариство інформується про візит делегації через міжнародні організації, зокрема ООН.

Нагадаємо, Білий дім розглядає можливість поїздки Байдену до Європи, присвяченої війні Росії проти України.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський замінив посла України у Польщі Зеленський замінив посла України у Польщі
Президент звільнив Андрія Дещицю з посади надзвичайного і повноважного посла України у Польщі та призначив замість нього Василя Зварича.
У Мінінфраструктури назвали причину, чому Україна може подати на Польщу в арбітраж У Мінінфраструктури назвали причину, чому Україна може подати на Польщу в арбітраж
Олександр Кубраков заявив, що Україна розглядає можливість звернення до арбітражу проти Польщі. За його словами, все через зменшення Варшавою кількості дозволів з міжнародних автомобільних перевезень.
Loading...
Load next