Ми ніколи не підемо на жодні угоди всупереч національним інтересам України, — Єрмак

Ми ніколи не підемо на жодні угоди всупереч національним інтересам України, — Єрмак

Голова Офісу президента Андрій Єрмак пообіцяв, що українська влада не погодиться на жодне перемир’я з Росією, яке буде суперечити її суверенітету та територіальної цілісності. Про це він заявив у своєму відеозверненні, передає УП.

Війна Росії проти України зруйнувала структуру не лише європейської, а й світової безпеки. Бомби вдарили в 20 км від кордонів НАТО на Львівщині. На сьогодні ніхто не може почувати себе впевнено. Зрозуміло, що потрібно будувати нову систему безпеки, де нашій країні належатиме одна із ключових позицій. І це точно не буде новий "Будапештський меморандум". Але я застерігаю від того, щоби вірити фейкам і вкидам. Ми ніколи не підемо на жодні угоди всупереч національним інтересам України, — зазначив він.

За його словами, до відбудови України будуть залучені кошти іноземних партнерів, провідних світових фінансових установ, а також репарації, які повинна буде виплатити Росія за її вторгнення до України 24 лютого 2022 року.

Очільник ОПУ запевнив, що дефолту в Україні не буде. Він закликав міжнародний бізнес інвестувати у військові облігації України.

Нагадаємо, раніше  Михайло Подоляк повідомив деталі переговорів.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського "Про Донбас не говоритимуть": Кремль відреагував на можливу зустріч Путіна та Зеленського
Володимир Зеленський заявив, що все йде до того, що зустріч із російським президентом може все ж таки відбутися. Своєю чергою у Кремлі заявили, що підтримують ініціативу Зеленського про проведення зустрічі з Володимиром Путіним.
Чи відбудеться обмін полоненими з Росією на Великдень Чи відбудеться обмін полоненими з Росією на Великдень
Завтра, 28 квітня, відбудеться відеоконференція загального засідання Тристоронньої контактної групи.
"Я не збираюсь розмовляти з терористами": Зеленський відповів на пропозицію Путіна "Я не збираюсь розмовляти з терористами": Зеленський відповів на пропозицію Путіна
Володимир Зеленський відреагував на пропозицію російського президента щодо переговорів з ватажками ЛНР та ДНР. Президент України різко відкинув пропозицію Путіна щодо обговорення питання війни на Донбасі з представниками "народних республік".
Loading...
Load next