Наступний раунд переговорів між Україною та Росією відбудеться в Туреччині 28−30 березня

Наступний раунд переговорів між Україною та Росією відбудеться в Туреччині 28−30 березня

Наступний раунд переговорів між Україною та Росією відбудеться в Туреччині 28−30 березня, повідомив Давид Арахамія.

Сьогодні на черговому раунді перемовин по відео було прийнято рішення провести наступний живий раунд двома делегаціями в Туреччині 28-30 березня. Деталі згодом, — зазначив він.

Своєю чергою член Комітету з міжнародних відносин Сенату США сенатор Джим Ріш висловив сподівання, що Конгрес зможе прийняти двопартійне законодавство, яке накладе додаткові санкції проти росії. Про це повідомляє  CNN.

З моєї точки зору, я б хотів побачити вторинні санкції проти кожного банку в росії. Я думаю, що з урахуванням того, що там відбувається, ми дійсно не можемо бути занадто жорсткими щодо санкцій. Нам просто необхідно обрушити молот, - заявив сенатор.

При цьому він заявив, що кожна адміністрація хоче повністю контролювати ситуацію.

Очевидно, я думаю, що Конгрес відіграє в цьому певну роль. Я б хотів, щоб через Конгрес було проведено певну мову. Ми боролися з цим. Ми докладали сумлінних зусиль, але були дуже близькі до цього, але не довели справу до кінця. Дивіться, вони вводять свої санкції. Санкції дійсно здивували нас тим, наскільки ефективними вони виявилися, і я б закликав їх продовжувати в тому ж дусі і йти цим шляхом, - додав сенатор.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
Переговори Україна - росія: коли відбудуться та про що сторони говоритимуть Переговори Україна - росія: коли відбудуться та про що сторони говоритимуть
Член української делегації та керівник правлячої партії «Слуга народу» Давид Арахамія уточнив час початку чергового раунду українсько-російських переговорів.
Повернутися до очних зустрічей: Туреччина запропонувала Стамбул для проведення засідань ТКГ Повернутися до очних зустрічей: Туреччина запропонувала Стамбул для проведення засідань ТКГ
25 січня відбулося останнє засідання ТКГ. За словами представника української делегації, Москва дала вказівку не загострювати ситуацію перед зустріччю нормандських радників.
Loading...
Load next