Путін та Зеленський можуть зустрітися вже найближчим часом, — Подоляк

Путін та Зеленський можуть зустрітися вже найближчим часом, — Подоляк

Михайло Подоляк, радник голови Офісу президента, заявив, що зустріч президентів путіна та Зеленського може відбутися найближчим часом.

Про це він повідомив під час брифінгу, повідомляє «НВ».

За словами політика, вдалося напрацювати пакет документів, з яким виступає Україна, та пропозиції російській стороні.

Вони кажуть, що в принципі вже можна починатися готуватися до зустрічі президентів. Коли саме це станеться — це питання вже таке, логістичне швидше, — пояснив він.

Подоляк додав, що триває робота переговірних підгруп, які уточнюють певні позиції. Радник глави ОП зазначив, що за ключовим документом, договором про гарантії безпеки, консультації з іншими країнами зараз проводить Андрій Єрмак.

Також Михайло Подоляк пояснив роль Романа Абрамовича на переговорах між делегаціями України і Росії.

Відповідаючи на запитання журналістів він відповів під час брифінгу 30 березня, він назвав російського олігарха ефективним посередником з точки зору логістики, що склалася на переговорах, передає видання "Факти".

Що стосується пана Абрамовича, то безумовно в медійному просторі давно відомо, що він є вкрай ефективним посередником між делегаціями, тобто, він модерує частково процес з точки зору, аби не було якогось там непорозуміння “на вході”, тобто, коли сторони щось заявляють, а інша сторона це не так зрозуміла. Підкреслюю, з точки зору логістики переговорного процесу, – сказав Подоляк.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Зустріч Байдена та Зеленського в Україні може відбутись найближчим часом, - Єрмак Зустріч Байдена та Зеленського в Україні може відбутись найближчим часом, - Єрмак
Керівник Офісу президента Андрій Єрмак анонсував можливу зустріч президентів України та Сполучених Штатів Володимира Зеленського і Джо Байдена, яка може відбутись вже найближчим часом.
Переговори Україна - росія: коли відбудуться та про що сторони говоритимуть Переговори Україна - росія: коли відбудуться та про що сторони говоритимуть
Член української делегації та керівник правлячої партії «Слуга народу» Давид Арахамія уточнив час початку чергового раунду українсько-російських переговорів.
Loading...
Load next